Hyppää pääsisältöön

The Late Late Show with James Corden jatkuu uusin jaksoin

Yli miljardi katsomiskertaa. James Cordenin Carpool Karaoket ovat olleet hurja hitti ympäri maailmaa. Palkittu The Late Late Show with James Corden jatkuu heinäkuussa 2017 uusin jaksoin, mukana muun muassa Laura Linney, Mark Hamill ja Edie Falco. Jaksoja tulee viikossa neljä alle kahden päivän viiveellä Yhdysvaltojen ensiesitykseen. Suomessa jaksot tulevat iltaisin keskiviikosta lauantaihin. Tv:n lähetysajoissa on hieman vaihtelua.

Britti James Cordenin (s. 1978) ura on ollut melkoisessa nousukiidossa jo hyvän tovin. Merkittävin tekijä sukseen takana on Los Angelesissa kuvattava The Late Late Show with James Corden (2015- ).

Jo kaksi Emmyäkin (paras interaktiivinen ohjelma ja "Variety special") voittanut ohjelma on nopeatempoinen talk show, jonka ainesosia ovat lajityypin perinteen mukaisesti mielenkiintoiset vieraat, musiikkiesitykset ja sketsit.

Fondue ei ole hyvää deittiruokaa. Siinä käy vain niin, että juustoa alkaa valua pitkin naamaa.― James Corden
The Late Late Show with James Cordenin vetäjä James Corden.
The Late Late Show with James Cordenia kuvataan Los Angelesissa joka viikko neljä uutta jaksoa, jotka kaikki esitetään Kakkosella ja Areenassa 24.5. alkaen. The Late Late Show with James Cordenin vetäjä James Corden. Kuva: Yle/CBS Yle TV2,James Corden,Yle Areena

Show'n kruununjalokivi on Cordenin ideoima Carpool Karaoke. Osiossa toinen toistaan isommat tähdet astuvat isännän auton kyytiin laulamaan karaokena omia biisejään ja heittämään hetulaa. Yllä oleva, Adelen kanssa tehty video oli viime vuonna koko YouTuben katsotuin.

James Corden ei ole pelkkä juontaja, vaan myös näyttelijänä, käsikirjoittajana ja koomikkona kunnostautunut monitaituri. Britin cv:stä löytyvät mm. BAFTA-rohmu Gavin ja Stacey (2007-2010) ja Ylenkin kanavilla nähty sarja The Wrong Mans.

Musiikillisesti lahjakas Corden on ehtinyt esiintyä myös Broadwaylla ja West Endissä.

Kommentit

Yle TV2