Hyppää pääsisältöön

Avara luonto: Villi Lähi-itä

Lähi-idän upea luonto esittäytyy viisiosaisessa dokumenttisarjassa kaikessa monipuolisuudessaan.
Korkeat vuorijonot hallitsevat Kaspianmeren seudun maisemia. Lähi-idän upea luonto esittäytyy viisiosaisessa dokumenttisarjassa kaikessa monipuolisuudessaan. yle tv1

TV1 lauantaisin 13.5. - 10.6.2017 klo 18.45 - 19.37, uusinta sunnuntaisin klo 8.05
Yle Areenassa 30 päivää

Lähi-idän upea luonto esittäytyy viisiosaisessa dokumenttisarjassa kaikessa monipuolisuudessaan.

Sarjan aikana matkataan sankoista metsistä kaukaisiin aavikoihin ja vuoristoista kimmeltäviin vesiin. Säilyvätkö luontoaarteet muuttuvassa maailmassa?

Ensimmäisessä osassa lauantaina 13.5. vieraillaan Turkissa. Lauantaina 20.5. on vuorossa Egypti, 27.5. Jordania, 3.6. maailman suurimman järven, Kaspianmeren seutu ja päätösjaksossa 10.6. tutustutaan Arabian niemimaan luontoon.

Wildest Middle East. Tuotanto: Off the Fence, Alankomaat, 2014

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.