Hyppää pääsisältöön

Kansan mies

Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen.
Politiikalle elämänsä uhranneen Aki Honkalan (Kristo Salminen) elämä muuttuu yhtenä vaali-iltana. Taustalla tv-lähetyksen juontaja Matti Rönkä. Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen. Kansan mies,yle tv1

TV1 torstaisin 8.6. - 24.8.2017 klo 21.05 - 21.50, uusinta perjantaisin klo 19.00
Yle Areenassa 7 päivää

Kansa on puhunut, ja pulinat pois!

Työlleen omistautuneen eurokansanedustaja Aki Honkalan (Kristo Salminen) elämä muuttuu täydellisesti yhden vaali-illan aikana. Putous tyhjän päälle ei tule yllätyksenä kenellekään muulle kuin hänelle itselleen.

Veikko Aaltosen ohjaaman 12-osaisen poliittisen draamasarjan Kansan mies (7) rooleissa nähdään upea kaarti suomalaisia tähtinäyttelijöitä.

Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen.
Aki Honkala (Kristo Salminen) ja Elina Honkala (Niina Nurminen). Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen. Kansan mies,ylet v1
Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen.
Jatta Lindfors (Malla Malmivaara). Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen. Kansan mies,yle tv1
Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen.
Aki Honkala (Kristo Salminen) ja Ilkka Sahavuo (Ville Myllyrinne). Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen. Kansan mies,yle tv1

Ilman valmiita nuotteja

Mitä jää jäljelle miehestä, joka on elänyt ja hengittänyt pelkkää politiikkaa melkein koko aikuisikänsä? On tullut aika opetella tuntemaan uudelleen niin Elina-vaimo (Niina Nurminen), perhe kuin omat juuretkin.

Kaikki se, mikä jäi kesken kun kansan rakastamasta nyrkkeilytähdestä leivottiin edustamansa puolueen ääniharava kaksi vuosikymmentä aikaisemmin. Aki, joka on aina saanut valmiit nuotit käteensä, joutuu nyt kasvamaan aikuiseksi ilman kenenkään apua.

Näyttelijöiden tähtikaarti

Akin Aila-äidin roolissa nähdään Eeva-Maija Haukinen ja Jouko-isänä Uula Laakso. Muissa rooleissa näyttelevät Ville Myllyrinne, Lauri Tilkanen, Malla Malmivaara, Carl-Kristian Rundman, Kari Heiskanen, Pirkko Hämäläinen, Eero Saarinen ja Helena Ryti.

Sarjan käsikirjoittajat Kirsti Manninen ja Antti Pesonen saivat tammikuussa 2014 vuoden käsikirjoittajan Kultaisen Venlan. Ohjaaja Veikko Aaltonen oli ehdolla vuoden ohjaajan palkinnon ja Kansan mies -sarja parhaan draamaohjelman palkinnon saajaksi.

Tuotanto: Jarowskij/ Yle Draama. Draamasarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2013.

Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen.
Eurokansanedustaja Aki Honkalan Aila-äidin roolissa nähdään Eeva-Maija Haukinen ja Jouko-isänä Uula Laakso. Työlleen omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhden vaali-illan aikana. Draamasarjan pääroolissa nähdään Kristo Salminen. Kansan mies,yle tv1

Lisää ohjelmasta

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.