Hyppää pääsisältöön

Stand up -tähdet rapakon takaa saapuvat Yle Areenaan 12.5.

Stand up -koomikoita rivissä.
Kansainvälistä stand upia Yle Areenassa 12.5.2017 alkaen. Stand up -koomikoita rivissä. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Comedy Central. Comedy Central,comedy centralin stand up -paketti areenassa

Yle Areena tarjoaa kesän parhaat naurut ja esittää kattavan paketin tämän hetken nousevien kansainvälisten stand up -koomikoiden keikkoja. Comedy Centralin tuottama keikkaputki alkaa 12.5.

Uusia keikkoja julkaistaan kolmen viikon välein. Ensimmäisenä vuorossa ovat The Half Hour (kaudet 4 & 5), Amy Schumer: Mostly Sex Stuff ja Hannibal Buress: Animal Furnace ja Nonsense – Live from Chicago. 2.6. julkaistaan John Oliver’s New York Stand Up Show (4. tuotantokausi) ja 23.6. Mash Up.

Amy Schumer: Mostly Sex Stuff Areenassa 12.5.

Amy Schumer stand up -lavalla.
Amy Schumer stand up -lavalla. Amy Schumer stand up -lavalla. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Comedy Central. Amy Schumer

Inside Amy Schumer -komediasarjasta tutun Amy Schumerin stand up -keikkataltiointi vuodelta 2012. 45-minuuttisessa setissä Schumer käy läpi mm. epäonnistunutta treffihistoriaansa, seksielämäänsä sekä muuta hauskaa ja henkilökohtaista.

Yle Areenassa on lisäksi katsottavissa Inside Amy Schumer -sarjan kaikki tuotantokaudet.

Hannibal Buress Yle Areenassa 12.5.

Hannibal Buress stand up -lavalla.
Hannibal Buress keikkalavalla. Hannibal Buress stand up -lavalla. Kuva: Yle Kuvapalvelu/ Viacom International Inc. hannibal buress

Hannibal Buress, 34, valittiin jo vuonna 2007 kotikaupunkinsa Chicagon hauskimmaksi ihmiseksi. Hänen kirjoittamiaan juttujaan on kuultu mm. tv-sarjoissa Saturday Night Live ja 30 Rock. Yle Areenan keikkataltioinnit Animal Furnace (2012) ja Nonsense – Live from Chicago (2015) näyttävät Buressin parhaimmillaan eli stand up -lavalla. Teräviä huomioita arjesta tekevä Buress hauskuuttaa kuivalla huumorillaan.

The Half Hour Areenassa 12.5.

Kuvassa Liza Treyger stand up -keikalla.
Liza Treyger hauskuuttaa. Kuvassa Liza Treyger stand up -keikalla. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Viacom International Inc. liza treyger

The Half Hour on nimensä mukaisesti puolituntisia stand up -keikkoja, joissa lavan ottavat haltuun Yhdysvaltojen lupaavimmat stand up -koomikot. Areenassa julkaistaan kaudet neljä ja viisi, joissa on yhteensä 31 jaksoa. Jokaisessa jaksossa nähdään yhden koomikon keikka kokonaisuudessaan. Neljännen kauden jaksoissa esiintyvät Liza Treyger (kuvassa), Hampton Yount, Michelle Buteau, Barry Rothbart, Brooks Wheelan, Andy Woodhull, Randy Liedtke, Beth Stelling, Sam Morril, Joe List, Sean Donnelly, Phil Hanley, Tone Bell ja Andrew Santino. Viidennen tuotantokauden jaksoissa naurattavat Noah Gardenswartz, Ramon Rivas II, Joe Machi, Drew Michael, Aparna Nancherla, Nate Fernald, Ali Siddiq, Cy Amundson, Emily Heller, Erik Bergstrom, Martha Kelly, Nick Turner, Mike Recine, Jacqueline Novak, Naomi Ekperigin, Ahmed Bharoocha ja Matthew Broussard.

John Oliver’s New York Stand-Up Show Areenassa 2.6.

John Oliver kertoo vitsiä.
John Oliver lavalla. John Oliver kertoo vitsiä. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Viacom International Inc. John Oliver

Brittiläinen John Oliver on yksi tunnetuimmista stand up -koomikoista. Hän isännöi New Yorkissa stand up -klubia, jossa paikkansa lavalla ansaitsevat niin uudet tulokkaat kuin kokeneetkin konkarit. Puolituntiset jaksot avaa Oliver, jonka jälkeen kolme muuta koomikkoa tulee esittämään settinsä omalla vuorollaan. Areenassa sarjasta on katsottavissa neljäs tuotantokausi, jossa on yhteensä kahdeksan jaksoa.

Mash Up Areenassa 23.6.

Mash Up -ohjelmassa Reggie Watts esiintyy.
Reggie Watts esiintyy ohjelmassa Mash Up. Mash Up -ohjelmassa Reggie Watts esiintyy. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Viacom International Inc. Mash Up

Mash Up on puolituntinen sekoitus stand upia, sketsejä ja visuaalista ilotulitusta. Sarjaa luotsaa T.J. Miller. Jokaisessa jaksossa kaksi pääkoomikkoa. Mukana mm. Chris Hardwick, Hannibal Buress, Chris D'Elia, Pete Holmes ja Reggie Watts (kuvassa). Kahdeksan jaksoa.

Lue myös:John Oliver ja hänen vieraansa repivät stand up -huumoria ennakkoluuloista ja omasta itsestään

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua