Hyppää pääsisältöön

Katso Kirjojen Suomen lukupiirin videopäiväkirja ja osallistu keskusteluun!

Kirjojen Suomen lukupiirissä luetaan tällä hetkellä Helvi Hämäläisen Säädyllistä murhenäytelmää. Lukupiirin vetäjällä Kaisa Pulakalla on keulinut, ja hän lukee kirjaa jo toistamiseen. Katso videoblogista, mitä ajatuksia kirja on Kaisassa herättänyt!

Lukupiirin loppukeskustelu käydään lauantaina 6.5. klo 19 alkaen. Tuolloin teosta käsitellään Radion lukupiirissä Yle Radio 1:ssä ja Kirjojen Suomen etusivulla lähetysikkunassa.

Voit lukea Hämäläisen Säädyllisen murhenäytelmän e-kirjana. Teosta sensuroitiin sen ilmestyessä, mutta se julkaistiin myöhemmin sensuroimattomana. Sähkökirja on vuonna 1941 ilmestynyt sensuroitu versio. Klikkaamalla linkkiä siirryt Kansalliskirjaston verkkokirjastoon. Päästäksesi lukemaan kirjoja tarvitset Yle Tunnuksen tai voimassa oleva kirjastokortin.

Lataa kirja -nappi, eli paina tätä siirtyäksesi e-kirjastoon
Lataa kirja -nappi, eli paina tätä siirtyäksesi e-kirjastoon 101kirjaa

Mitä ajatuksia teille on tullut lukiessa? Osallistu keskusteluun kommenttiosiossa!

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Kirjojen Suomi