Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Kevät pääkuva

Kevätaamun laulajia: englanti – suomi

Kuvassa on kymmenen lintua nimettynä enganniksi ja irlannin kielellä.
The Dawn Chorus lintuja englanniksi ja iiriksi. Kuvassa on kymmenen lintua nimettynä enganniksi ja irlannin kielellä. Kuva: RTE radio1 the dawn chorus

Seuraa The Dawn Chorus -lähetystä englannin kielellä. Täältä saat apua lintujen tunnistamiseen: suomenkielisen nimen takaa avautuu video ja tieteellisen nimen takaa löytyy Wikipedia-artikkeli.

ENGLANTI – SUOMI – TIETEELLINEN NIMI

 • Tutustu Suomen lepakkoihin

  Suomessa on tavattu 13 lepakkolajia.

  Suomen lepakot Lepakko on todellinen kevään airut, sillä se lähtee liikkeelle vasta, kun ilma on tarpeeksi lämmintä, vähintään 6 astetta. Lepakoilta vaaditaan erityistä kestävyyttä Suomen olosuhteissa, sillä talvet ovat kylmiä ja pitkiä, kesät valoisia pimeässä viihtyville eläimille.

 • Minnan kuusi vinkkiä onnistuneelle linturetkelle

  Linturetki onnistuu parhaiten keväällä.

  Vuodenaika on tärkeä! Kirkas, kuulas ja rauhallinen toukokuun aamu on parasta lauluaikaa. Linnut vaikenevat juhannukseen mennessä. Ei sitä ehdi enää paljon laulelemaan, kun on nälkäiset poikaset pesässä.

 • Kevätaamun laulajia: englanti – suomi

  Kevätaamun laulajia englannista suomeen.

  22 lintulajia, jotka saattavat esiintyä englanninkielisessä The Dawn Chorus -lähetyksessä. Suomenkielisen nimen takaa aukeaa video ja tieteellisen nimen takaa löytyy Wikipedia-linkki.