Hyppää pääsisältöön

Mitä olet aina halunnut kysyä Puoli seitsemän juontajilta? Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen paljastavat salaisuutensa juhlalähetyksessä!

Puoli seitsemän palaa kevättauolta. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen.
Mitä olet aina halunnut tietää juontajista? Kysy Mitä Vaan, Mikko ja Susanna vastaavat kysymyksiin 9.5. suorassa juhlalähetyksessä. Puoli seitsemän palaa kevättauolta. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. Kuva: Yle Kuvapalvelu yle tv1

Puoli seiskan tuhannetta lähetystä juhlitaan tiistaina 9.5.2017 suorassa lähetyksessä Helsingin Katajanokan Allas Sea Poolilla. Juhlalähetyksen kunniaksi suosikkijuontajat Mikko Kekäläinen ja Susanna Laine vastaavat katsojien lähettämiin kysymyksiin.

KMV eli Kysy Mitä Vaan!

Suoran juhlalähetyksen vieraana on rap-artisti ja videobloggaaja Arttu Lindeman, joka valitsee kysymykset Mikolle ja Susannalle. Videoblogien suosittu Kysy Mitä Vaan-osio tehdään nyt suorassa tv-lähetyksessä ja Puoli seitsemän juontajat ovat lupautuneet vastaamaan rehellisesti hankaliinkin aiheisiin.

Nyt on sinun mahdollisuutesi osallistua lähetyksen sisältöön: mitä olet aina halunnut kysyä Puoli seitsemän juontajilta?

Laita kysymyksesi alla olevaan kommenttikenttään tai lähetä se sähköpostilla 8.5.2017 mennessä osoitteeseen ps@yle.fi

Hauskimmat, oudoimmat ja mielenkiintoisimmat kysymykset pääsevät mukaan lähetykseen.

Kysy mitä vaan, juontajat vastaavat!

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän