Hyppää pääsisältöön

YleXPopin ensimmäinen kova kiinnitys on tässä: Lihamyrsky tuo muskelinsa Lahteen

Lihamyrskyn kanssa lavalla nähdään Seksikäs-Suklaan ja Dosdelan kanssa paljon keikkaillut VG+.

Lihamyrskyyn kuuluvat muun muassa Seksikäs-Suklaa (vas.), Dosdela ja Prinssi Jusuf. // Kuva: Jukka Lintinen / Yle Kuvapalvelu

Lihamyrskyyyyy!

YleXPopin ensimmäinen kiinnitys Lihamyrsky kattaa peräti kuusi artistia. Lihamyrsky on Ruudolfin perustama positiivista energiaa ja hyvää mieltä puhkuva levy-yhtiö ja rap-posse. Lihamyrskyyn kuuluvat Ruudolfin lisäksi Musta Barbaari, Prinssi Jusuf, Seksikäs-Suklaa ja Dosdela.

Lihamyrskyn kokoonpanossa esiintyy myös VG+, joka tunnetaan etenkin Seksikäs-Suklaan kanssa tehdystä Bandida-hitistä, jota on kuunneltu Spotifyssä huimat yli 7,5 miljoonaa kertaa.

VG+ ja Seksikäs-Suklaa – Bandida Uuden musiikin aamuvuoron juontaja Anne Lainnon mukaan Lihamyrskyn esiintymisestä ei kannata puhua pelkkänä keikkana – se tulee olemaan kunnon show.

- Jos Musta Barbaari pystyi viihdyttämään aikoinaan yleisöä Salil eka, salil vika -biisillään kokonaisen vartin ajan, niin mitä kaikkea nämä kaikki kuusi saavat aikaan pidemmällä keikalla YleXPopissa, Lainto kysyy.

Niinpä: tällä porukalla on huikea taito ottaa yleisö haltuun räjähtävällä energiallaan ja hyvällä huumorillaan, jota on nähty muun muassa Seksikäs-Suklaan ja Dosdelan suosituissa videoissa.

Lainto uskoo, että Lihamyrskyn esityksen aikana luvassa on hittejä, lihasten pullistelua, yllätyksiä ja tiivistä kontaktia yleisön kanssa.

- Tällä keikalla ei voi seisoa rokkipoliisina, vaan kannattaa varata paikka eturivistä ja unohtaa jäykistely, Lainto sanoo.

Lihamyrskyn jäsenistä Musta Barbaari, Prinssi Jusuf, Seksikäs-Suklaa ja Dosdela ovat olleet ystäviä jo ennen kuin heistä tuli tunnettuja. He ovat varttuneet Itä-Helsingissä ja kirjoittivat räppibiisejä jo yläasteella. Ruudolf on kaksinkertainen rapin Suomen mestari, joka on esimerkiksi sanoittanut Mustan Barbaarin debyyttihitti Sail eka salil vikan.

Vuoden 2017 YleXPop järjestetään Lahdessa 2.–3. kesäkuuta. Perjantaina 2. kesäkuuta bailataan YleXPopin maksuttomissa YleXPop K13-etkobileissä Lahden 8-salilla. Ilmainen Päätapahtuma järjestetään Lahden torilla lauantaina 3. kesäkuuta kello 16–22 ja maksulliset K18-jatkot Lahden H16 Live Klubilla kello 22 alkaen. YleXPopissa esiintyy kahden päivän aikana 18 artistia.

10. toukokuuta Lahden kauppakeskus Triossa järjestetään Meet & Greet -tapahtuma, jossa voit tavana YleXPopin artisteja sekä YleX:n juontajia. Paikalla ovat Arttu Lindeman, Lucas, Seksikäs-Suklaa, Prinssi Jusufja Dosdela, YleX Aamun Viki ja Köpi sekä YleX:n YouTube-kanavan kasvo The Manninen.

Tällaiselta meininki näytti YleXPopissa vuonna 2016:

Lue myös:

YleXPopin kattaus täydentyy superkiinnityksellä: energinen Robin hurmaa Lahden

Ota YleX:n festarikesän aikataulut haltuun