Hyppää pääsisältöön

Antti Hirvonen on nimitetty Ylen nuorisomedioiden päälliköksi

Antti Hirvonen seisoo betoniseinän edessä.
Antti Hirvonen seisoo betoniseinän edessä. Kuva: Jussi Nahkuri/Yle Yle Kioski

Yle nimitti päällikön vastaamaan nuorille ja nuorille aikuisille suunnatuista palveluista. – “Mikä vain on mahdollista, kun meillä on kaksi näin upeaa brändiä.”

Yleisradio panostaa 15–29-vuotiaiden suomalaisten palvelemiseen entistä terävämmin. Samalla Yle yhdistää YleX:n ja Yle Kioskin yhdeksi kokonaisuudeksi. Ylen nuorisomedioiden päälliköksi on valittu Antti Hirvonen. Hän aloittaa tehtävässä 1.6.2017.

Hirvonen, 39, siirtyy tehtävään Yle Kioskin vastaavan tuottajan paikalta. Yle Kioski on uutis- ja ajankohtaisaiheita käsittelevä sosiaalisen median videopalvelu, joka on parin vuoden aikana noussut tunnetuksi brändiksi.

Uudessa nuorten mediakokonaisuudessa Kioskin toiminta laajenee ja se saa rinnalleen YleX:n, joka on tulevaisuudessa entistä vahvemmin uuden ja suomalaisen populaarimusiikin sekä tapahtumien media radiossa, verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

“Julkisen palvelun tehtävä on tarjota merkityksellisiä ja kiinnostavia sisältöjä myös tälle nuorten ikäryhmälle ja varmistaa, että ne ovat myös helposti löydettävissä”, sanoo Ylen julkaisujohtaja Ismo Silvo.

Tavoitteena on, että nuorempi yleisö löytää Ylen sisällöistä entistä enemmän itselleen sopivaa katsottavaa ja kuunneltavaa, ja että tätä sisältöä tarjottaisiin aiempaa paremmin myös esimerkiksi kännyköillä käytettäväksi.

“Meidän pitää tarjota enemmän ja paremmin sisältöjä, jotka kiinnostavat myös uusia yleisöjä. Mikä vain on mahdollista, koska meillä on kaksi upeaa brändiä, YleX ja Yle Kioski, ja siellä huippuja tyyppejä töissä. Uskon, että voimme olla tulevaisuudessa vielä nykyistäkin merkityksellisempiä useilla eri alustoilla, kuten vaikkapa Yle Areenassa”, Antti Hirvonen sanoo.

Lisätiedot:
Ismo Silvo, julkaisujohtaja, Yle, ismo.silvo@yle.fi
Antti Hirvonen, vastaava tuottaja, Yle Kioski, antti.hirvonen@yle.fi