Hyppää pääsisältöön

Euroviisujen Esikatselumaraton lauantaina - äänestä viisusuosikkiasi!

Katso kaikki 42 kilpailuvideota ja valitse oma suosikkisi. Yle TV2 lähettää suorana Esikatselumaratonin lauantaina 6.5. alkaen kello 19.10.

Maratonissa käydään läpi kaikki euroviisujen kilpailukappaleet videoineen. Ohjelman juontaa Mikko Silvennoinen. Kappaleita ja videoita ovat studiossa arvioimassa vuoden 2007 euroviisuedustaja Hanna Pakarinen, YleX:n juontaja Ville "Viki" Eerikkilä, glitterissä ja tuulikoneissa kylvetetty, aina sanavalmis viisufani Cristal Snow sekä tubettaja Papananaama, Sini Laitinen.

Esikatselumaratonien vakiokasvoksi muodostunut Cristal Snow hehkuttaa Euroviisujen karnevaalitunnelman lisäksi kanssakäymistä sosiaalisessa mediassa ohjelman aikana: "Erityisesti Twitter-keskustelu lähetyksen lomassa on ihan überia". Kommentoi lähetyksen aikana Twitterissä tunnisteella #euroviisut, parhaat twiitit näytetään lähetyksessä.

Äänestä alla suosikkiasi ja jaa tuloksesi kavereillesi! Katso artikkelin lopusta kaikki euroviisukappaleet Eurovision Song Contestin YouTube-soittolistalta.

Äänestä Euroviisusuosikkiasi

Kenen sinusta pitäisi voittaa Kiovan Euroviisut? Valitse suosikkisi ja paina lähetä-nappia kyselyn lopussa. Leikkimielisen yleisöäänestyksen tulos paljastetaan Esikatselumaraton-lähetyksessä.

Kaikkien kilpailukappaleiden videot voit katsoa tästä:

Youtube-lista

Kiovan Euroviisut järjestetään 9.-13.5. Suomen Norma John esiintyy Semifinaali 1:ssä tiistaina 9.5. järjestysnumerolla 7. Semifinaalit ja finaalit näkyvät Ylen kanavilla ja Yle Areenassa suorana. Semifinaali 1 näytetään poikkeuksellisesti Yle TV1:llä tiistaina 9.5. kello 22.00. Yle TV2:lla taas nähdään Semifinaali 2 torstaina 11.5. kello 22.00 alkaen ja Finaali lauantaina 13.5. kello 22.00.

Tutustu Ylen euroviisutarjontaan!

Kommentit