Hyppää pääsisältöön

Prisma: Mehiläispesän salaisuudet

Mehiläisyhdyskuntien populaatiot ovat romahtaneet viime vuosikymmeninä.
Mehiläisyhdyskuntien populaatiot ovat romahtaneet viime vuosikymmeninä. Mehiläisyhdyskuntien populaatiot ovat romahtaneet viime vuosikymmeninä. yle tv1

TV1 keskiviikkona 17.5.2017 klo 19.00 - 19.50, uusinta lauantaina 20.5. klo 14.05 ja tiistaina 23.5. klo 22.50
Yle Areenassa 30 päivää

Mehiläisyhdyskuntien populaatiot ovat romahtaneet viime vuosikymmeninä. Syylliseksi epäillään muun muassa varroapunkkia. Mehiläiset käyvät eloonjäämiskamppailua, jota ihminen alkaa vasta vähitellen ymmärtämään.

Ihmiset ovat riippuvaisia mehiläisistä, sillä kaksikolmasosaa koko maailman ruuasta on tarhamehiläisten pölyttämää. Kuka pölyttää satomme tulevaisuudessa, jos tarhamehiläiset ovat uhattuna?

Secrets of The Hive. Tuotanto: Terra Mater Factual Studios GmbH, Itävalta, 2014.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.