Hyppää pääsisältöön

YleXPopin kattaus täydentyy superkiinnityksellä: energinen Robin hurmaa Lahden

Robinin hittiputki on täydellinen alku kesälomalle.

Robin hurmaa kesällä Lahdessa. // Kuva: Jukka Lintinen / Yle Kuvapalvelu

Robin on yksi YleXPopin tähdistä!

Viimeksi poppari nähtiin YleXPopissa vuonna 2014 Oulussa. Silloin Robbari oli juuri päässyt ysiluokalta, ja juhli oppivelvollisuuden päättymistä YleXPop-keikallaan. Nykyään 18-vuotias Robin on julkaissut lukuisia hittejä sen jälkeen, joten luvassa on aivan uudenlainen show.

Robbari löysi sisäisen latinonsa uuden _Hula hula -_kappaleensa myötä, jolla fiittaa poptulokas Nelli Matula. Biisin idean poppari keksi Vain elämää -kuvauksissa, jossa hän luukutti Shakiran Hips Don't Lie -hittiä.

- Jotenkin se Espanja sai mulle tosi kuuman latinovaihteen päälle. Kun mä kuulen tän biisin, mun tekee mieli vaan tanssii, Robin kommentoi tiedotteessa.

Robinin uutuusvideolla nähdään myös YleX:n juontajat Viki, Köpi, TheManninen sekä Poikelus ja Hätönen. Kannattaa opetella tanssi jo valmiiksi ennen YleXPopia katsomalla musavideosta mallia.

Näin aikoo tehdä ainakin Uuden musiikin iltavuoron juontaja Ida Karimaa, joka odottaa Robinin keikkaa innolla.

- Jos et ole vielä nähnyt Robinia livenä, tee se nyt, sillä kyseessä on Suomen ykköspoptähdeksi kasvanut artisti. Robinin keikat ovat yhtä tykitystä alusta loppuun. Lavalla nähdään todennäköisesti akrobaattisia taidonnäytteitä, voltteja, tanssimista ja järjetöntä hittikavalkadia, jota artisti on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kerryttää jo viiden albumin verran, Karimaa kommentoi.

Karimaa on vaikuttunut erityisesti Robbarin energiasta.

- Artisti antaa aina kaikkensa ja saa yleisön tanssimaan sekä laulamaan mukana viimeistä riviä myöten.

Vuoden 2017 YleXPop järjestetään Lahdessa 2.–3. kesäkuuta. Perjantaina 2. kesäkuuta bailataan YleXPopin maksuttomissa YleXPop K13-etkobileissä Lahden 8-salilla. Ilmainen päätapahtuma järjestetään Lahden torilla lauantaina 3. kesäkuuta kello 16–22, ja maksulliset K18 jatkot Lahden H16 Live Klubilla kello 22 alkaen. YleXPopissa esiintyy kahden päivän aikana 18 artistia.

10. toukokuuta Lahden kauppakeskus Triossa järjestetään Meet & Greet -tapahtuma, jossa voit tavana YleXPopin artisteja sekä YleX:n juontajia. Paikalla ovat Arttu Lindeman, Lucas, Seksikäs-Suklaa, Prinssi Jusuf ja Dosdela, YleX Aamun Viki ja Köpi sekä YleX:n YouTube-kanavan kasvo The Manninen.

Tällaiselta meininki näytti YleXPopissa vuonna 2016:

Lue myös:

YleXPopin ensimmäinen kova kiinnitys on tässä: Lihamyrsky tuo muskelinsa Lahteen

Ota YleX:n festarikesän aikataulut haltuun