Hyppää pääsisältöön

Elina Väyrynen: "Täydellä teholla painetaan töitä"

Hammaslääkäri Elina Väyrynen
Hammaslääkäri Elina Väyrynen Kuva: Yle/Kandit Kandit

Hammaslääkärikandien sporttimimmi Elina sanoo, että paineet tekevät timantin:

"Hei kaikki kandien ystävät!
Valmistumisesta on kulunut nyt jo melkein vuosi, ja täydellä teholla painetaan töitä. Tällä hetkellä työskentelen Oulun alueella hammaslääkärinä tehden töitä terveyskeskuksissa sekä yksityisellä puolella. Vapaa-aikana ohjaan edelleen jumppia. Loppuharjoitteluni tein Rovaniemellä, jonne oli kandikesän jälkeen upeaa palata. Erikoistumisala on toistaiseksi vielä mietintämyssyn alla, kaikkea olen onneksi päässyt tekemään. Hiljattain aloin kirjottamaan myös uutta blogiani hammaslääkärinä, käyhän vilkaiseen!

Älä pelkää myöskään kysyä apua - kukaan ei tiedä kaikkea

Älä pelkää tehdä pitkää päivää - timantit hiotaan kovan paineen alla. Lääkärin hommiin ryhtyminen on jännittävä ja raskas vaihe, mutta joka hetken arvoinen. Älä pelkää myöskään kysyä apua - kukaan ei tiedä kaikkea, ja asioita joutuu valmistuneenakin kertaamaan, ja aina oppii uutta. Se onkin tämän työn helmeä, samoin kuin ihmisten auttaminen. Tsemppiä kandikesään ja loppuopintoihin."

Kandit

  • Testaa, onko sinusta eläinlääkäriksi!

    Tee leikkimielinen testi, millainen eläinlääkäri olisit!

    Oletko aina rakastanut eläimiä ja hoivannut niitä mielelläsi? Tee leikkimielinen testi ja selvitä, piileekö sisälläsi salainen eläinlääkäri, joka vain odottaa vapauttamista!