Hyppää pääsisältöön

Jonna Kaikkonen: "Symppis lääkäri on paljon kivempi mitä ylimielinen"

Hammaslääkäri Jonna Kaikkonen
Hammaslääkäri Jonna Kaikkonen Kuva: Yle/Kandit Kandit,jonna kaikkonen

Jonna Kaikkonen jäi harjoittelupaikkaansa töihin, sillä terveyskeskuksessa hammaslääkäri saa tehdä kaikenlaisia töitä.

"Minä olen edelleen töissä Keminmaan terveyskeskuksessa, siellä missä aloitin jo vuosi sitten keväällä, kun oli vielä koulua. Tein harjoittelun täällä ja jatkoin töissä valmistumisen jälkeen. Tykkään terveyskeskuksessa työskentelystä, sillä se on monipuolista, ja saa tehdä kaikkea mahdollista, muun muassa protetiikkaa. Potilaina on kaikenikäisiä ihmisiä, potilaita riittää ja työilmapiiri on mukava. Jatkossa haluan myös työskennellä terveyskeskuksessa, sillä täältä saa hyvää työkokemusta ensimmäisille työvuosille.

Ja elläinlääkäreille terkkuja. Ottakaa kuvaukset rennosti, olkaa omia ittejänne, ei kannata esittää kaiken tietävää, vaan sanoa reilusti, jos ei osaa, sillä symppis lääkäri on paljon kivempi mitä ylimielinen. :)

Kandit

  • Testaa, onko sinusta eläinlääkäriksi!

    Tee leikkimielinen testi, millainen eläinlääkäri olisit!

    Oletko aina rakastanut eläimiä ja hoivannut niitä mielelläsi? Tee leikkimielinen testi ja selvitä, piileekö sisälläsi salainen eläinlääkäri, joka vain odottaa vapauttamista!