Hyppää pääsisältöön

Kuvaa #omamuseo ja osallistu kilpailuun!

Hyllyillä erilaisia värikkäitä vanhoja kahvipurkkeja
Hyllyillä erilaisia värikkäitä vanhoja kahvipurkkeja salatut museot

Teema kerää kuvia kaikkien omista museoista.
Kilpailuaikaa on jatkettu elokuuhun asti!

Haluatko perustaa oman museon? Onko sinulla jo sellainen? Sokeripakkauskokoelma, avainrenkaassa upea satsi 80-luvun narikkalappuja tai kenties mökin tai mummolan huone, jonka aika unohti? Kuvaa omat museoesineesi tai kokoa niistä kuvaa varten näyttely ja osallistu #omamuseo-kuvakeräykseen!

Museoita on kaikenkokoisia. Pieni mahtuu vaikka leikekirjan sivuille tai lasipurkkiin. Yksi mielenkiintoinen esine voi olla museoimisen arvoinen. Yhtä hyvin kokonainen huone, rakennus tai vaikka pihapiiri voi olla museokohde. Tai mikä tahansa – kuraattori olet sinä itse.

Teeman museoviikolla toukokuun lopulla nähdään dokumentteja maailman suurimmista ja Suomen pienimmistä museoista. #omamuseo-kilpailuun voi osallistua elokuuhun 2017 asti. Jaa kuvasi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa tunnisteella #omamuseo tai lähetä se tällä sivulla olevalla lomakkeella. Voit mieluusti liittää kuvaan myös lyhyen selityksen: mikä tämä on ja mikä siitä tekee mielenkiintoisen. Selitys ei toki ole pakollinen; jos kuva selittää itse itsensä, se on sillä hyvä.

Minna Joenniemi Muovikassimuseossa
Salatut museot -sarjassa Minna Joenniemi vieraili muun muassa Muovikassimuseossa. "Jos perustaisin museon, niin se esittelisi kuvakokoelmaani kampaamojen mainosteipeistä." Minna Joenniemi Muovikassimuseossa Minna Joenniemi,#omamuseo

Raati valitsee kuvien joukosta parhaat, jotka palkitaan.

Muista kysyä lupa yksityistilanteessa kuvatuilta ihmisiltä. Yle varaa oikeuden käyttää kuvia tämän keräyksen ja Museoviikon yhteydessä Ylen sisällöissä ja sosiaalisessa mediassa.
Jos lähetät kuvan lomakkeen kautta, niin muista laittaa mukaan myös yhteystietosi, jotta saamme sinuun yhteyden, jos raati päättää palkita juuri sinut.

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa