Hyppää pääsisältöön

Huomio ellioteerit! Ihana Isac Elliot tähdittää YleXPopia

Isac Elliot palaa YleXPop-lavalle 3. kesäkuuta.

Isac Elliot // Kuva: Jukka Lintinen / Yle Kuvapalvelu

Tätä fanit ovat odottaneet! Isac Elliot tuo kansainvälisen poppisoundinsa Lahteen, YleXPopiin. Viime aikoina paljon ulkomailla keikkaillut Ikke nähdään kerrankin isolla ulkoilmakeikalla Suomessa. Tätä ei kannata missata.

Tänään perjantaina 5. toukokuuta Isac Elliot julkaisi uuden She-kappaleen, joka teki välittömästi vaikutuksen Uuden musiikin aamuvuoron juontajaan Anne Laintoon.

- Isac Elliot on kansainvälinen tähti, jonka ura tulee nousemaan seuraavalle tasolle uuden She-sinkun myötä. Ikke veti ensimmäisen festarikeikkansa YleXPopissa Tampereella vuonna 2013, jolloin yleisö oli jo aivan villinä. On todella mielenkiintoista nähdä, kuinka sekaisin Isac saa yleisön nyt neljä vuotta myöhemmin uusien biisien ja pitkän keikkakokemuksen koulimana, Anne Lainto kommentoi.

Elliot nähtiin pikavisiitillä Lahdessa viime vuoden YleXPopissa, kun hän esitti yllätyksenä What About Me -kappaleensa, joka oli silloin juuri julkaistu.

Vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Yksi kiinnostavimmista yhteistyökuvioista on ollut Elliotin ja Mikael Gabrielin yhteinen EP, jolta löytyy kappaleet Liikaa sussa kii, Ring Ring Ring ja Rullaan. Saa nähdä, tuleeko yhteistyölle vielä jatkoa niin, että Miklu vaihtaakin kielen englanniksi ja Ikke voi olla omalla mukavuusalueellaan.

- Isac Elliot on ehdottomasti yksi tämän hetken upeimmista suomalaisista vientitoivoista ja pelkään, että mies menetetään kohta kokonaan ulkomaiden keikkalavoille. Kannattaa tsekata popparin show Suomessa nyt kun voi - ja vielä ilmaiseksi, Lainto sanoo.

Vuoden 2017 YleXPop järjestetään Lahdessa 2.–3. kesäkuuta. Perjantaina 2. kesäkuuta bailataan YleXPopin maksuttomissa YleXPop K13-etkobileissä Lahden 8-salilla. Ilmainen päätapahtuma järjestetään Lahden torilla lauantaina 3. kesäkuuta kello 16–22, ja maksulliset K18 jatkot Lahden H16 Live Klubilla kello 22 alkaen. YleXPopissa esiintyy kahden päivän aikana 18 artistia.

10. toukokuuta Lahden kauppakeskus Triossa järjestetään Meet & Greet -tapahtuma, jossa voit tavana YleXPopin artisteja sekä YleX:n juontajia. Paikalla ovat Arttu Lindeman, Lucas, Seksikäs-Suklaa, Prinssi Jusuf ja Dosdela, YleX Aamun Viki ja Köpi sekä YleX:n YouTube-kanavan kasvo The Manninen.

Tällaiselta meininki näytti YleXPopissa vuonna 2016:

Lue myös:

YleXPopin kattaus täydentyy superkiinnityksellä: energinen Robin hurmaa Lahden

YleXPopin ensimmäinen kova kiinnitys on tässä: Lihamyrsky tuo muskelinsa Lahteen