Hyppää pääsisältöön

Rakkautta vain – tähtinäyttelijät unohtumattomilla pikatreffeillä

Rakastetuimmat näyttelijät nähdään uudessa tv-sarjassa, jossa etsitään vielä kerran rakkautta ja sen kaikkia iloja.
Edessä Rea Mauranen (vas.), Sinikka Sokka, Leena Uotila, Kirsti Wallasvaara ja Eeva Litmanen. Takana Eero Ritala (vas.), Esko Salminen, Heikki Kinnunen, Aake Kalliala, Esko Roine ja Heikki Nousiainen. Rakastetuimmat näyttelijät nähdään uudessa tv-sarjassa, jossa etsitään vielä kerran rakkautta ja sen kaikkia iloja. yle tv1

TV1 sunnuntaina 6.1.2019 klo 18.15 -18.45 ja maanantaista perjantaihin 7. - 11.1. klo 18.30 - 19.00, Areenassa

Suomen rakastetuimmat näyttelijät nähdään tv-sarjassa Rakkautta vain, jossa etsitään vielä kerran rakkautta ja sen kaikkia iloja.

Kuusiosaisen sarjan improvisoiduissa kohtauksissa näyttelijät esittävät fiktiivisiä, itse luomiaan hahmoja, jotka kohtaavat pikatreffeillä. Esiin nousee tuttuja kysymyksiä kelpaanko, pärjäänkö, ihastunko ja ihastutaanko minuun? Kohtaanko vielä jonkun, joka saa sukat pyörimään jaloissa?

Eero Ritalan esittämä Tommi Virtanen isännöi fiktiivisiä treffejä Gumbölen kartanossa. Tarinan kulku on näyttelijöille itselleenkin yllätys, sillä mitään valmista käsikirjoitusta ei ole olemassa.

Sarjassa esiintyvät Eeva Litmanen (Emmi), Rea Mauranen (Kirsti), Sinikka Sokka (Helena), Leena Uotila (Paula), Kirsti Wallasvaara (Irja), Aake Kalliala (Pertza), Heikki Kinnunen (Pentti), Heikki Nousiainen (Olavi), Esko Roine (Antti) ja Esko Salminen (Henri).

Ohjaus: Laura Joutsi. Tuotanto: Kaiho Republic Oy, 2016. Sarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran joulukuussa 2018.

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.