Hyppää pääsisältöön

Rakkautta vain – tähtinäyttelijät unohtumattomilla pikatreffeillä

Rakastetuimmat näyttelijät nähdään uudessa tv-sarjassa, jossa etsitään vielä kerran rakkautta ja sen kaikkia iloja.
Edessä Rea Mauranen (vas.), Sinikka Sokka, Leena Uotila, Kirsti Wallasvaara ja Eeva Litmanen. Takana Eero Ritala (vas.), Esko Salminen, Heikki Kinnunen, Aake Kalliala, Esko Roine ja Heikki Nousiainen. Rakastetuimmat näyttelijät nähdään uudessa tv-sarjassa, jossa etsitään vielä kerran rakkautta ja sen kaikkia iloja. yle tv1

TV1 lauantaisin 10.6. - 15.7.2017 klo 21.15 - 21.45, uusinta sunnuntaisin klo 16.20 ja perjantaina klo 20.00
Katsottavissa Yle Areenassa

Suomen rakastetuimmat näyttelijät nähdään uudessa tv-sarjassa Rakkautta vain, jossa etsitään vielä kerran rakkautta ja sen kaikkia iloja.

Kuusiosaisen sarjan improvisoiduissa kohtauksissa näyttelijät esittävät fiktiivisiä, itse luomiaan hahmoja, jotka kohtaavat pikatreffeillä. Esiin nousee tuttuja kysymyksiä kelpaanko, pärjäänkö, ihastunko ja ihastutaanko minuun? Kohtaanko vielä jonkun, joka saa sukat pyörimään jaloissa?

Eero Ritalan esittämä Tommi Virtanen isännöi fiktiivisiä treffejä Gumbölen kartanossa. Tarinan kulku on näyttelijöille itselleenkin yllätys, sillä mitään valmista käsikirjoitusta ei ole olemassa.

Sarjassa esiintyvät Eeva Litmanen (Emmi), Rea Mauranen (Kirsti), Sinikka Sokka (Helena), Leena Uotila (Paula), Kirsti Wallasvaara (Irja), Aake Kalliala (Pertza), Heikki Kinnunen (Pentti), Heikki Nousiainen (Olavi), Esko Roine (Antti) ja Esko Salminen (Henri).

Ohjaus: Laura Joutsi. Tuotanto: Kaiho Republic Oy, 2016.

Kommentit