Hyppää pääsisältöön

YleXPopissa juhlitaan kaksi päivää: myös etkoilla ja jatkoilla huippuartistit, päätapahtuma kasvaa YleX:n omilla tähdillä

Etkot, juhlat ja jatkot päälle!

Upea kattaus täydentyy. // Kuva: YleX/Tuuli Laukkanen

YleXPopissa juhlitaan tällä kertaa sekä perjantaina että lauantaina. YleXPop järjestetään Lahdessa 2.–3. kesäkuuta eli samana viikonloppuna kuin koulujen kesälomat alkavat.

Maksuttomat K13-etkobileet järjestetään Lahden 8-salilla perjantaina 2. kesäkuuta. Etkobileet juontaa YleX Aamusta tutut moottoriturvat Viki ja Köpi.

Etkoilla esiintyvät pitkän linjan räppäri Uniikki ja poptulokas Nelli Matula.

Uniikki tunnetaan muun muassa kappaleistaan Pätkätöis, Paita pois ja Korkki kii. Uniikki tuli alunperin tunnetuksi Kapasiteettiyksiköstä. Hän on myös yksi Rähinä Recordsin perustajajäsenistä ja omistajista.

Nelli Matula puolestaan kuuluu kiinnostaviin uusiin poplupauksiin. Nelli Matula on Uniikin tapaan Rähinän artisti. Artisti on julkaissut kolme omaa biisiä: Mun kaa kahden, Kato vaan ja Lemmikki. Poppari on mukana myös Robinin Hula hula -hitissä.

Jatkojen tähdet

Bileet eivät todellakaan pääty lauantaina torille YleXPop-päätapahtumaan, vaan jatkoillakin on luvassa aivan mahtavaa meininkiä 3. kesäkuuta. Jatkoilla  H16-klubilla nähdään Sonny ja Sini Yasemin sekä DJ Mista S ja DJ Branch. Jatkojen ikäraja on 18 vuotta.

Sonny on yksi kiinnostavimmista tulokasartisteista. Hänet tunnetaan kappaleista Huppu pääs, Meininkei ja 345. Ennen omia sinkkujaan Sonny oli erittäin tuttu näky Töölön Ketterän keikoilla.

Sini Yasemin kuuluu niin ikään mielenkiitoisiin poptulokkaisiin. Artisti tunnetaan kappaleista Mun kaa, Kavereita ja Pukukoodi. Lisäksi hän fiittaa Raappanan _Chilii-_hitillä.

Myös päätapahtumaan lisää nimiä

Jo ennestään kova päätapahtuman kattaus täydentyy YleX:n omilla tähdillä. YleX omat urbaanin -ja klubimusan huippuohjelmien artistit tähdittävät joka tunti YleXPopin sivulavaa. Siellä esiintyvät Lyömättömät, DJ Mista S sekä DJ Orion.

Ilmainen YleXPop-päätapahtuma järjestetään Lahden torilla lauantaina 3. kesäkuuta kello 16–22, ja maksulliset K18 jatkot Lahden H16 Live Klubilla kello 22 alkaen. YleXPopissa esiintyy kahden päivän aikana 18 artistia.

10. toukokuuta Lahden kauppakeskus Triossa järjestetään Meet & Greet -tapahtuma, jossa voit tavata YleXPopin artisteja sekä YleX:n juontajia. Paikalla ovat Arttu Lindeman, Lucas, Seksikäs-Suklaa, Prinssi Jusuf ja Dosdela, YleX Aamun Viki ja Köpi sekä YleX:n YouTube-kanavan kasvo The Manninen.

Tällaiselta meininki näytti YleXPopissa vuonna 2016:

Lue myös:

YleX Läpimurto: Rähinän ainoa naisartisti on itsevarma monilahjakkuus Nelli Matula

Tapaa YleXPopin artisteja ja YleX:n juontajia Lahdessa 10.5. – Meet & Greet -tapahtumassa paljastetaan viimeinen YleXPop-kiinnitys

Lucas, Alex Mattson ja Arttu Lindeman YleXPopiin – timanttinen kolmen kombo esiintyy Lahden torilla