Hyppää pääsisältöön

Kerrostaloprinsessoja, bloggaajia & krebaajia! Real life drama -paketti Areenassa 27.5.

Tosielämän draamaa, sitä tarjoaa Areenan Real life drama -paketti. Sarjoissa Nofilter, Kerrostalojen prinsessat, My Selfie Life ja New York 3AM seurataan nuorten aikuisten arkea Norjassa, Tanskassa ja Yhdysvalloissa. Paketti julkaistaan Areenassa 27.5. ja on katsottavissa koko kesän ajan.

Nofilter

Norjalainen menestysreality Nofilter (Bloggerne, 2014-) kertoo suosituista naisbloggaajista, jotka haluavat jakaa elämänsä muiden kanssa. Sarjassa seurataan heidän todellista arkeaan sosiaalisen median päivitysten toiselta puolen.
Mukana ovat huumorillaan hurmaava Marna, pinkkiä elämää elävä Sophie Elise, elämän ankeudesta avautuva Suzanne ja julkkisbloggari Emilie. Jokaisella on omat ilonsa ja surunsa. Kamera seuraa vieressä, kun naiset kamppailevat parisuhdeongelmiensa, epävarmuuksiensa ja muiden arkisten asioiden kanssa. Tuotantokaudet 1 ja 2, 20 jaksoa.

Kerrostalojen prinsessat

4-osainen sarja vie katsojan irtoripsien ja tekokynsien täyttämään maailmaan. Läntisen Kööpenhaminan kerrostaloprinsessojen mielestä on kaunista ja tyylikästä näyttää epäaidolta. Tyttöjen tuhti meikkikerros toimii sekä kilpenä että aseena. Sarjan pääosissa ovat 16-vuotias Simona, 19-vuotias Emma, 25-vuotias Siri ja 20-vuotiaat Camilla ja Isabell (kuvassa) sekä lukuisat heidän kaverinsa. Tanskalaisen DR3-kanavan joulukuussa 2016 esitetty seurantareality oli huippusuosittu ja sen viimeistä jaksoa on katsottu DR:n nettitv:ssä yli 425 000 kertaa, mikä rikkoi palvelun kaikki aikaisemmat katseluennätykset. (Prinsesser fra Blokken, 2016)

New York 3AM

Realitysarja Kova laki -tuottaja Dick Wolfilta. 7-osainen sarja seuraa kuutta nuorta New Yorkin yössä seikkailevaa bilettäjää, jotka etsivät rakkautta, seksiä, elämyksiä ja kuuluisuutta. Kun kunnon ihmiset nukkuvat, bilevalokuvaaja Kirill (kuvassa), The Fat Jew, portsari Markus ja escort-tyttö Samantha sukeltavat New Yorkin yöhön. Kirillin hillitön elämäntyyli kiristää hänen ja tyttöystävän välejä. Markus kokeilee kykyjään stand up -komedian saralla. Samantha kohtaa asiakkaan, joka pistää hänet miettimään elämänsä valintoja. The Fat Jew järjestää ikimuistoisen Bar Mitzvan. (3 AM, 2015)

My Selfie Life

My Selfie Life (2016) -sarjassa seurataan kymmenen nuoren amerikkalaisen elämää heidän itsensä kuvaamana, kun heillä jokaisella on käynnissä jokin elämää mullistava käännekohta. 22-minuuttisissa jaksoissa on aina yhden nuoren tarina. Jaksoissa mm. tubettaja Alyx (kuvassa) suunnittelee lopettavansa koulukäynnin ja muuttavansa Los Angelesiin. Sion kuvaa kamppailuaan transsukupuolisena isänä. Teige kärsii kroonisesta ja parantumattomasta kivusta. Mandy etsii biologista äitiään. Renee kuvaa ensiaskeliaan perustamassaan pelifirmassa, ja Desiree yrittää päästä pois aikuisviihteen maailmasta.

Norjalaista draamaa Areenassa

Real Life Drama -paketin lisäksi Yle Areenassa julkaistaan 13.5. norjalainen draamasarja Nuoret ja lupaavat (12) (Unge Lovende, 2015) joka on katsottavissa 11.7. asti.

20.5. julkaistaan 10-osainen draamasarja 10 tapaa tulla dumpatuksi (16) (Dumpa, 2015), jonka 3-4-minuuttisissa jaksoissa nähdään tragikoomisia, tositarinoihin perustuvia kertomuksia parisuhteen päättymisestä.

Real Life Drama -paketti Yle Areenassa 27.5. alkaen 3 kuukauden ajan

edit 11.5.: vaihdettu 10 tapaa tulla dumpatuksi julkaisupäivämäärä ja vaihdettu ohjelman nimi, 31.5. boldattu nimiä

Lue myös - yle.fi:stä poimittua