Hyppää pääsisältöön

Blackbird sai euroviisuedustajat haltioihinsa - katso Portugalin ja Espanjan edustajien tulkinnat!

Kuvassa on muusikko Manel Navarro.
Kuvassa on muusikko Manel Navarro. Kuva: Kuvakaappaus: YouTube / ESC Euroviisut 2017,manel navarro

Suomen Norma John esiintyitiistaina 9.5. Eurovision laulukilpailun Semifinaali 1:ssä kappaleellaan Blackbird.

Blackbird-kappale on saanut hyvän vastaanoton - sekä Espanjan viisuedustaja Manel Navarro että Portugalin Salvador Sobral siskonsa Luisa Sobralin kanssa ovat tehneet Suomen euroviisukappaleesta omat tulkintansa.

Luisa Sobral kertoo Blackbirdin jääneen soimaan hänen päähänsä, ja se piti päästää jotenkin ulos. Portugalilaissisarusten tyylinäyte on katsottavissa Luisa Sobralin julkaisemalla videolla:

Avaa Instagram postaus

Jos video ei näy, katso se tämän linkin kautta.

Norma Johnin Leena Tirronen ja Lasse Piirainen tapasivat sisarukset eilen tiistaina ennen Semifinaali 1:tä ja olivat luonnollisesti varsin otettuja saamastaan huomiosta.

Espanjan Manel Navarro puolestaan julkaisi aiemmin medleyn, jossa oli mukana myös Norma Johnin Blackbird. Tiistaina hän julkaisi pelkän Blacbirdin Twitter-tilillään. Saatteena on kysymys “Kuka kannustaa Suomea tänään?” Voit katsoa videon alta:

Jos video ei näy, katso se tämän linkin kautta!

Kiovan Euroviisut järjestetään 9.-13.5. Suomen Norma John esiintyi Semifinaali 1:ssä tiistaina 9.5. järjestysnumerolla 7. Semifinaalit ja finaalit näkyvät Ylen kanavilla ja Yle Areenassa suorana. Semifinaali 1 näytettiin poikkeuksellisesti Yle TV1:llä tiistaina 9.5. kello 22.00. Yle TV2:lla taas nähdään Semifinaali 2 torstaina 11.5. kello 22.00 alkaen ja Finaali lauantaina 13.5. kello 22.00.

Tutustu Ylen euroviisutarjontaan!