Hyppää pääsisältöön

Tule nauttimaan SuomiLOVEsta paikan päälle!

Kuva SuomiLOVEn studiosta kolmannelta kaudelta.
SuomiLOVEn juontajat Mikko Leppilampi ja Jenni Pääskysaari SuomiLOVEn studiossa kolmannella kaudella. Kuva SuomiLOVEn studiosta kolmannelta kaudelta. SuomiLOVE (Tv),suomilove

Supersuositun SuomiLOVE-ohjelman neljännen tuotantokauden studiokuvauksiin on nyt mahdollista ilmoittautua yleisöksi. Varaa paikkasi ajoissa, koska tilaa on rajoitetusti.

Kuvaukset ovat elokuussa 2017 Helsingissä arki-iltoina noin klo 17.00 alkaen.
Kuvauksia on seuraavina päivinä:
Viikko 33: ti 15.8, ke 16.8. ja to 17.8.
Viikko 34: ma 21.8, ti 22.8, ke 23.8. ja to 24.8.
Viikko 35: ma 28.8, ti 29.8. ja ke 30.8.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen suomilove@warnerbros.com

Ilmoita sähköpostissa nimesi, osallistujamäärä, osallistujien ikähaarukka sekä mitkä kuvauspäivät sopisivat sinulle parhaiten. Varausvahvistuksen yhteydessä lähetetään tarkemmat ohjeet. Kuvaukset kestävät iltaan saakka (arviolta noin 4-5 tuntia), joten huomioithan tämän perheen pienempiä silmällä pitäen.

  • Äänestä unohtumattominta rakkauslaulua

    Osallistu SuomiLOVE-rakkauslauluäänestykseen

    Viimeksi se oli Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa, mikä se on tällä kaudella – päätä sinä! SuomiLOVE etsii jälleen maamme suosituinta rakkauslaulua ja sinä voit vaikuttaa tulokseen.

  • Kymppilinja tekee comebackin SuomiLOVEssa

    Paluun takana koskettava tarina

    Yhtyeen Sami Grönroosille paluu oli paljon enemmän kuin vain yksi esiintyminen: ”Onneksi jäbät jaksoivat potkia hereille!” Kymppilinjan Sami Grönroos oli kesän kynnyksellä vaikean paikan edessä. Hänen yhtyeensä Kymppilina oli hajonnut vuonna 2012 ja nyt muut bändin jäsenet kysyivät, lähtisikö Samikin mukaan esiintymään uudelleen.