Hyppää pääsisältöön

Tule nauttimaan SuomiLOVEsta paikan päälle!

Kuva SuomiLOVEn studiosta kolmannelta kaudelta.
SuomiLOVEn juontajat Mikko Leppilampi ja Jenni Pääskysaari SuomiLOVEn studiossa kolmannella kaudella. Kuva SuomiLOVEn studiosta kolmannelta kaudelta. SuomiLOVE (Tv),suomilove

Supersuositun SuomiLOVE-ohjelman neljännen tuotantokauden studiokuvauksiin on nyt mahdollista ilmoittautua yleisöksi. Varaa paikkasi ajoissa, koska tilaa on rajoitetusti.

Kuvaukset ovat elokuussa 2017 Helsingissä arki-iltoina noin klo 17.00 alkaen.
Kuvauksia on seuraavina päivinä:
Viikko 33: ti 15.8, ke 16.8. ja to 17.8.
Viikko 34: ma 21.8, ti 22.8, ke 23.8. ja to 24.8.
Viikko 35: ma 28.8, ti 29.8. ja ke 30.8.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen suomilove@warnerbros.com

Ilmoita sähköpostissa nimesi, osallistujamäärä, osallistujien ikähaarukka sekä mitkä kuvauspäivät sopisivat sinulle parhaiten. Varausvahvistuksen yhteydessä lähetetään tarkemmat ohjeet. Kuvaukset kestävät iltaan saakka (arviolta noin 4-5 tuntia), joten huomioithan tämän perheen pienempiä silmällä pitäen.

Kommentit
 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään viides kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!

 • Näin sinäkin pääset mukaan megasuosittuun SuomiLOVE-konserttiin

  SuomiLOVEn some-kanavissa extra-sisältöä koko lauantain ajan

  SuomiLOVEn some-kanavissa luvassa valtava määrä extra-sisältöä, jota ei nähdä televisiossa. Tervetuloa vierailemaan konsertin backstagella! SuomiLOVEn 4. kausi huipentuu lauantaina massiiviseen, 1,5 tuntia kestävään päätöskonserttiin. Se lähetetään suorana TV1:ssä kello 21.15 alkaen.