Hyppää pääsisältöön

Tule nauttimaan SuomiLOVEsta paikan päälle!

Kuva SuomiLOVEn studiosta kolmannelta kaudelta.
SuomiLOVEn juontajat Mikko Leppilampi ja Jenni Pääskysaari SuomiLOVEn studiossa kolmannella kaudella. Kuva SuomiLOVEn studiosta kolmannelta kaudelta. SuomiLOVE (Tv),suomilove

Supersuositun SuomiLOVE-ohjelman neljännen tuotantokauden studiokuvauksiin on nyt mahdollista ilmoittautua yleisöksi. Varaa paikkasi ajoissa, koska tilaa on rajoitetusti.

Lue lisää tästä linkistä ja ilmoittaudu mukaan

SuomiLOVE-ohjelman tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland. Lähettämällä tietosi hyväksyt EU:n uuden tietosuoja-asetuksen. Katso tuottajan päivitetty tietosuojaseloste tästä.

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään viides kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!