Hyppää pääsisältöön

Monteverdin enkeleitä ja demoneja

Kuva esityksestä Monteverdin enkeleitä ja demoneja
Kuva esityksestä Monteverdin enkeleitä ja demoneja parrasvalot

Barokkimaestron musiikkia Venetsian dogen palatsissa. Teemalla sunnuntaina 23.7. klo 13.50. Yle Areenassa 19 päivää.

Säveltäjä Claudio Monteverdin syntymän 450-vuotisjuhlan kunniaksi Cappella Mediterranea -orkesteri johtajansa ja perustajansa Leonardo García Alarcónin kanssa sai tilaisuuden esiintyä Venetsian dogen palatsissa.

Palatsin kappelissa kuvattiin esitys, jossa Cappella Mediterranea soittaa otteita Monteverdin ooppera- ja madrigaaliteoksista. Esityksen teemana ovat "enkelit ja demonit". Solisteina nähdään barokkimusiikin taitajia kuten Mariana Florès, Francesca Aspromonte ja Emiliano Gonzalez Toro. Esityksen on ohjannut Venetsian barokkimusiikin keskuksen taiteellinen johtaja Olivier Lexa.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa