Hyppää pääsisältöön

Blockfest kiinnitti Grammy-ehdokas Tory Lanezin – myös Rähinä Special nähdään festareilla

Blockfestilla on erittäin kiva tapa: se julkistaa taukoamatta timantinkovia esiintyjäkiinnityksiä.

Tory Lanez // Kuva: Promo

Viime viikolla Blockfest ilmoitti kiinnittäneensä Wiz Khalifan. Aiemmin hip hop -festarille on kiinnitetty muun muassa Migos, Lil Wayne ja Skepta.

Nyt tämä lista täydentyy kanadalaisräppäri Tory Lanezilla, jonka LUV-kappale oli kuluvan vuoden helmikuussa järjestetyssä Grammy-gaalassa ehdolla vuoden parhaaksi r’n’b-kappaleeksi.

Kappale on soinut myös YleX:n Uuden musiikin ohjelmissa. Uuden musiikin aamuvuoron juontaja Anne Lainto kertoo odottavansa, että pääsee kuulemaan biisin livenä – ja ylipäänsä näkemään 24-vuotiaan artistin show’n.

- Tory Lanezilla on samaa seksikkyyttä ja herkkyyttä kuin The Weekndillä, mutta hieman asenteellisemmalla otteella, Lainto sanoo ja jatkaa:

- Tämän räppäri-laulajan keikalla erityisesti mimmit ovat varmasti sulaa vahaa.

Tory Lanez – LUV Lanez, oikealta nimeltään Daystar Peterson, julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2016. Se nousi neljänneksi arvostetulla Billboard 200 -listalla.

Vaikka räppärin ura on ollut jyrkästi nousujohteinen, siihen on sisältynyt muutamia erikoisia ja kummallisia tapauksia. Tory Lanez on ollut jo seitsemän vuoden ajan sanasodassa maanmiehensä Draken kanssa. Kinastelu alkoi siitä, kun Drakeen verrattu Lanez julkaisi vuonna 2010 YouTubessa Drakelle suunnatun videon. Videolla Lanez lupasi Drakelle 10 000 dollaria, jos tämä ei pidä hänen tuotannostaan. Drake ei ikinä vastannut videoon millään tavalla. Myöhemmin artistit ovat piikitelleet biiseillään toisiaan joko suoraan tai rivien välistä.

Drake-kiistan lisäksi Lanez aiheutti hässäkkää esiintyessään Texasin Midlandissa. Kesken keikan Lanez huusi yleisölle “fuck shit up.” Huuto johti mellakkaan ja pakotti poliisien keskeyttämään Lanezin keikan.

Lanezin lisäksi Blockfest kiinnitti Rähinä Specialin, johon kuuluvat Brädi, Spekti ja Uniikki sekä viime aikoina myös Nelli Matula. Blockfesteilla Rähinä Speciaaliin kuuluu myös Timo Pieni Huijaus. Lavalla nähdään myös mahdollisia fiittaajia.

Muita uusia kiinnityksiä ovat YleXPopissakin esiintyvä Arttu Lindeman sekä Vain elämää -ohjelmassa parhaillaan mukana oleva Nikke Ankara.

Blockfest järjestetään Tampereella 18.–19. elokuuta. YleX on tapahtuman päämediayhteistyökumppani ja vahvasti mukana festarihumussa!

Lue myös:

Blockfest kiinnitti Wiz Khalifan – Paperi T heittää kesän ainoan keikkansa festareilla

Ota vaattet veke: Kemmuru vetää kesän ainoan keikkansa Blockfesteilla – myös poikkeuksellisen raju hip hop -kaksikko $uicideboy$ kiinnitettiin

Grime-kunkku Skepta Blockfestiin – myös View ja Töölön Ketterä kiinnitettiin

Blockfest tekee kulttuurihistoriaa: Asa esittää legendaarisen Punainen tiili -albumin kokonaan livenä hip hop -festarin synttäreillä

Lil Wayne Blockfestiin – tässä kaikki uudet kiinnitykset

Blockfest nappasi supersuositun Migosin – muita juhlavuoden artistijulkaisuja Profeetat, Kube ja MC Taakibörsta