Hyppää pääsisältöön

Puoli seitsemässä valmistaudutaan kesähäihin, rengastetaan pöllönpoikasia ja jonglöörataan moottorisahoilla

Viikon vieraat Kari Kanala, Mert Otsamo, Paula Koivuniemi ja Joel Hallikainen.
Viikon vieraat Kari Kanala, Mert Otsamo, Paula Koivuniemi ja Joel Hallikainen. Puoli seitsemän

Puoli seitsemän täyttyy tällä viikolla tyylistä ja tähdistä. Tiistaina puhutaan rakkaudesta kolmesti eronneen kirkkoherra Kari Kanalan kanssa. Muotisuunnittelija Mert Otsamo kertoo keskiviikkona suhteestaan Berliiniin ja buddhalaisuuteen. Loppuviikosta studion valtaavat kaksi suomalaisen musiikkitaivaan huipputähteä: Paula Koivuniemi ja Joel Hallikainen.

Tiistai 16.5.
Kirkkoherra Kari Kanalan kanssa puhutaan kesähäistä ja rakkaudesta. Kanala on naimisissa jo kolmatta kertaa, joten minkälainen on papin oma suhtautuminen avioliittoon? Toimittaja Päivikki Koskinen käy rengastamassa pöllön poikasia ja studiossa puhutaan myös luontovapaaehtoisuudesta. Lähetykseen mahtuu myös stand up-komiikkaa ja lopuksi aloitamme raparperin DNA-tutkimuksen.

Keskiviikko 17.5.
Vaatesuunnittelija Mert Otsamo on nimi monien linnan juhlien näyttävimpien pukujen takaa. Otsamo tuo studioon tuulahduksen Berliinistä – kaupungista, jonka oululaislähtöinen taiteilija tuntee omakseen. Toimittaja Matti Toivonen selvittää pitkien, 45-vuoden pankkilainojen kannattavuuden. Kuinka vanhalle sellainen myönnetään?

Torstai 18.5.
Vieraana laulajalegenda Paula Koivuniemi, joka viettää pian 70-vuotisjuhliaan. Juha Roihan Hittipurkaamo on edennyt 1950-luvulle, jolloin rock tuli Suomeen. Tutustumme myös hotelliin, jossa majoittuvat erittäin harvinaiset ja vaativat asiakkaat – nimittäin kasvit. Lähetyksen huipentaa mies, joka valmistautuu tekemään Guinnessin maailmanennätyksen moottorisahajonglöörauksessa.

Perjantai 19.5.
Vieraina tanssilavoille paluun tekevä muusikko Joel Hallikainen ja hänen muusikonuraa aloitteleva poikansa Eeli Hallikainen. Mittamies Totti Toivonen käy tutustumassa Suomen suurimpaan robottihitsaamoon Uudessakaupungissa. Muistelemme myös 50 vuoden takaista konserttia: Jimi Hendrix esiintyi Helsingin Kulttuuritalolla vuonna 1967 ja mullisti monen aikalaisen elämän.

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän