Hyppää pääsisältöön

Puoli seitsemässä valmistaudutaan kesähäihin, rengastetaan pöllönpoikasia ja jonglöörataan moottorisahoilla

Viikon vieraat Kari Kanala, Mert Otsamo, Paula Koivuniemi ja Joel Hallikainen.
Viikon vieraat Kari Kanala, Mert Otsamo, Paula Koivuniemi ja Joel Hallikainen. Puoli seitsemän

Puoli seitsemän täyttyy tällä viikolla tyylistä ja tähdistä. Tiistaina puhutaan rakkaudesta kolmesti eronneen kirkkoherra Kari Kanalan kanssa. Muotisuunnittelija Mert Otsamo kertoo keskiviikkona suhteestaan Berliiniin ja buddhalaisuuteen. Loppuviikosta studion valtaavat kaksi suomalaisen musiikkitaivaan huipputähteä: Paula Koivuniemi ja Joel Hallikainen.

Tiistai 16.5.
Kirkkoherra Kari Kanalan kanssa puhutaan kesähäistä ja rakkaudesta. Kanala on naimisissa jo kolmatta kertaa, joten minkälainen on papin oma suhtautuminen avioliittoon? Toimittaja Päivikki Koskinen käy rengastamassa pöllön poikasia ja studiossa puhutaan myös luontovapaaehtoisuudesta. Lähetykseen mahtuu myös stand up-komiikkaa ja lopuksi aloitamme raparperin DNA-tutkimuksen.

Keskiviikko 17.5.
Vaatesuunnittelija Mert Otsamo on nimi monien linnan juhlien näyttävimpien pukujen takaa. Otsamo tuo studioon tuulahduksen Berliinistä – kaupungista, jonka oululaislähtöinen taiteilija tuntee omakseen. Toimittaja Matti Toivonen selvittää pitkien, 45-vuoden pankkilainojen kannattavuuden. Kuinka vanhalle sellainen myönnetään?

Torstai 18.5.
Vieraana laulajalegenda Paula Koivuniemi, joka viettää pian 70-vuotisjuhliaan. Juha Roihan Hittipurkaamo on edennyt 1950-luvulle, jolloin rock tuli Suomeen. Tutustumme myös hotelliin, jossa majoittuvat erittäin harvinaiset ja vaativat asiakkaat – nimittäin kasvit. Lähetyksen huipentaa mies, joka valmistautuu tekemään Guinnessin maailmanennätyksen moottorisahajonglöörauksessa.

Perjantai 19.5.
Vieraina tanssilavoille paluun tekevä muusikko Joel Hallikainen ja hänen muusikonuraa aloitteleva poikansa Eeli Hallikainen. Mittamies Totti Toivonen käy tutustumassa Suomen suurimpaan robottihitsaamoon Uudessakaupungissa. Muistelemme myös 50 vuoden takaista konserttia: Jimi Hendrix esiintyi Helsingin Kulttuuritalolla vuonna 1967 ja mullisti monen aikalaisen elämän.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Roope Latvala - selkäänpuukotettu mies

  Miksi Roope Latvala lähti Children of Bodomista?

  Stonessa uransa aloittanut Roope Latvala on Suomen ehkä paras metallikitaristi. Tällä hetkellä hänen palveluksensa eivät kuitenkaan kelpaa kenellekään ja jopa vanhat ystävät ovat kääntäneet hänelle selkänsä. Alamäki alkoi keväällä 2015, jolloin Latvalan kerrottiin lähteneen Children of Bodomista. Se on Latvalan mukaan paskapuhetta. Nyt hän kertoo, mitä oikeasti tapahtui.

 • Suomen ainoa Miss Maailma Marita Lindahl on kuollut – lue puolison koskettava kirje

  Vuoden 1957 Miss Maailma, Marita Lindahl, on kuollut.

  Vuoden 1957 Miss Maailma, Marita Lindahl, on kuollut. Lindahl kuoli 21.3.2017. Hänen kuolemastaan ei ole tätä ennen kerrottu julkisuudessa lähiomaisten toiveesta, myöskään kuolinilmoitusta ei julkaistu. Muutama viikko sitten kävi ilmi, että Lindahlin puoliso Martti Kirsitie oli kirjoittanut kirjeen kuolleelle puolisolleen. KulttuuriCocktail sai kirjeen luettavakseen ja luvan julkaista sen.

 • Knalleja, sateenvarjoja, loitsuja ja olviretkeä - radiodraamaa keskikesän juhlaan

  Radiodraaman juhannuspaketissa useita toivekuunnelmia

  Hellii juhannuksena helle tai piinaa sade ja savuava grilli, voivat radiodraaman ystävät uppoutua kuunnelmien maailmaan. Seikkaile Knallin ja sateenvarjon kanssa New Yorkin alamaailmassa, noitien kera juhannustanhuvilla ja selvitä hukkuneen miehen kohtalo komisario Vahtosen kanssa.