Hyppää pääsisältöön

Saavuttakaa hyvä parisuhde ja upea seksielämä sata vuotta vanhoilla vinkeillä.

Parhaat historialliset neuvot kukoistavaan siitineloon.

Taito saada mies mieltymään itseensä on vaikea, mutta on keinoja, joita jokainen nainen on oikeutettu käyttämään, sillä onhan miehelläkin oikeus tehdä kaikkensa saadakseen sen naisen rakkaus ja luottamus osakseen, joka on herättänyt hänessä rakkauden kipinän.― Oikean tien salaisuus. Kirja naimattomille naisille 1934

Nainen voidaan valloittaa helposti vain älykkyydellä. Ruman, mutta sukkelan ja älykkään miehen hän asettaa kauniin, mutta kiinnottoman edelle.― Kuinka mies onnistuu naisten kanssa 1927
Onnellinen avioliitto rakentuu henkiseen sopusointuun ja vastaavaisuuteen säädyn, sivistyksen ja elintapojen suhteen toisiaan täydentävään luonnonlaatuun ja samanlaatuiseen uskonnolliseen katsantokantaan sekä molempien puolisojen terveeseen sieluntilaan.― Miesten siitinelo säännöllisessä ja kivuloisessa tilassa 1893
Miellyttämisen taito on monipuolinen. Pukevan keimailun ja veitikkamaisuuden ohella on omattava pientä kyvykkyytä, jolle miehet panevat arvoa. On osattava ajaa polkupyörällä, soittaa ja laulaa kauniisti että puhtaasti. Ennenkaikkea täytyy sitäpaitsi olla kodikas.― Miten nainen onnistuu miesten kanssa 1927

Kuva: Uudenkaupungin museo, CC BY-ND 4.0

Ole kohtelias jokaiselle neidille, olkoon hän ruma tai kaunis, sillä ne, joita luonto on kovemmin kohdellut, voivat kuitenkin ystävättärinä, serkkuina ynnä muuna saattaa meille tilaisuuden lähennellä niitä kauniita, joiden tuttavuuteen tahdomme päästä.― Rakkauden lakikirja eli keino tulla rakastetuksi 1919

Käytännöllisiä neuvoja elonhehkuisaan tuttavuuteen ja aistilliseen mielitekoisuuteen.

Avioliitto on monenlaisten puutteiden puutarha, johon istutettu onnen siemen kasvaa ja kehittyy sikäli, mikäli sitä hoidetaan ja vaalitaan.― Pilalehti Ampiainen 16.6.1917

Cysycää awio- ja secxielämästä — suoran nettilähetyksen tallenne

Kuinka täysiwaltainen wanhapiika löytäisi elämäänsä rakkautta? Millä keinoin hiljaiseen mieheen istutetaan ciihkeyden siemen? Onko hallitsematon verentormallus generatsionielimissä vaarallista? — Sini Sovijärvi vastasi 100 vuotta vanhojen parisuhdeoppaiden pohjalta yleisön esittämiin awioelostelua koskeviin kysymyksiin suorassa nettilähetyksessä 23.5.2017.

"Luomistoimitus" tapahtuu joka kerta, kun uusi eliö syntyy maailmaan, olkoon se sitten kasvi, eläin tai ihminen. Eikö ihminen siis itse saisi katsahtaa tähän luomistyöpajaansa?― Naisten siitinelo säännöllisessä ja kivuloisessa tilassa 1893
Jos kaikki miehet kykenisivät ja tahtoisivat antautua naimisiin tuossa yhden- kahdenkolmatta ikäsenä, vaikuttaisi se sekä heihin itseensä että yhteiskuntaan erittäin terveellisesti. Sillä avioliitto tyynnyttää intohimoja, herättäen uusia harrastuksia ja yhdistäen toisiinsa oman ja yhteiskunnan edun harrastukset.― Miesten siitinelo säännöllisessä ja kivuloisessa tilassa 1893

Verentormallusta generatsionielimissä?

Opiskelkaa keinot luomistyöpajanne rauhoittamiseen alla olevalta videolta.

Toivomme, että edellä esittelemämme neuvot edesauttavat Teitä saavuttamaan elonhehkuisan ja onnellisen tilan yhteiselossanne rakkaan puolisonne kanssa niin kohtaamissanne myötä- kuin vastoinkäymisissäkin. Kirjoitelmamme lopuksi on hyvä lainata Sakkeus Pyöriäisen mietelmää vuodelta 1917:

Avioliitto on herkullinen hernekeitto, joka maistuu kyllä mainiolta alussa, mutta saa sangen kitkerän sivumaun, jos sen päästää happanemaan.― Pilalehti Ampiainen 16.6.1917

Kitkerää sivumakua välttääksenne suositamme uutteraa opiskelua, jonka voitte aloittaa vaikkapa seuraavista teoksista:

Oppaat Kansalliskirjaston verkkopalvelussa:

Seurustelutavat, käyttäytymisohjeita nuorisolle 1944
Rakkauden katekismus tytöille 1916
Rakkauden lakikirja eli Keino tulla rakastetuksi 1919
Rakkauden Katekismus pojille 1919
Kymmenet käskyt Naisille 1918
Kuinka mies onnistuu naisten kanssa 1927
Aviomiehen varokeinot 1925
Kymmenet käskyt Miehille 1919
Oikean tien salaisuus, kirja naimattomille naisille 1934
Kuinka hyvä aviomies voi kesyttää pahan vaimonsa? 1898
Keino päästä naimisiin 1916