Hyppää pääsisältöön

Katso Robinin haasteesta syntynyt huikea #hulahulasuomi-tanssivideo!

Robin heitti tanssin harrastajille huhtikuussa haasteen tehdä oma versionsa Hula hula -biisiin. Haasteeseen tuli satoja hienoja videoita eri puolilta Suomea!

Koreografi Reija Wäre valitsi videoista kymmenen esitystä, jotka kuvattiin toukokuussa Helsingissä #hulahulasuomi-tanssivideolle. Reija on yksi Suomen kysytyimpiä teatteri- ja nykytanssikoreografeja, jonka kädenjälkeä on nähty myös lukuisissa elokuva- ja tv-tuotannoissa, kuten Uuden Musiikin Kilpailussa. Hän on myös toiminut ohjaajana muun muassa Uudessa Iloisessa Teatterissa sekä tammikuussa ensi-iltansa saaneessa Tom of Finland -musikaalissa.

Tanssivideolla nähdään, kuinka esimerkiksi baletti, kansantanssi tai hip hop taipuvat Hula hulan tahtiin.

"Ihailin sitä, kuinka paljon videoihin oli laitettu aikaa ja nähty vaivaa! Erityisen ilahtunut olin siitä, että moni nuorimmistakin osallistujista oli tehnyt koreografiansa itse", Reija sanoo.

Tanssin lisäksi Reija ihastui videoiden tunnelmaan.

"Videoilta näkyi ystävyyttä, ryhmähenkeä, yhdessä tekemistä sekä ylpeyttä omasta ja muiden osaamisesta."

#hulahulasuomi-tanssivideon on ohjannut Jani Pyylampi.

Videolla nähdään seuraavat esiintyjät:
Sini Reini, Tiia Kerttula & Antti Aho, Aapeli & Eino, Unia, Kuopion Kieroon Kelloojat, Vera Eloranta, Amanda Nousiainen, Roigu, Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi – Cheremeteff sekä Jyväskylän Tanssiopiston hopparit.

Suurkiitos kaikille haasteeseen osallistuneille!