Hyppää pääsisältöön

Yle.fi-etusivu uudistui – sisällöt löytyvät nyt entistä paremmin

Yle.fi uusi etusivu
Yle.fi uusi etusivu yle.fi

Yle.fi-etusivu uudistui 17.5. Uudistunut etusivu tarjoaa Ylen monipuolisen verkkotarjonnan sisällöt värikkäämmin, raikkaammin ja ilmeikkäämmin.

Aamulla etusivu on uutispainotteisempi, iltapäivällä sivu tarjoilee myös puheenaiheita ja näkökulmia. Illalla sivulle nostetaan päivän keskeisimpien uutisaiheiden rinnalle syventäviä ja taustoittavia juttuja. Sivu on myös suunniteltu toimimaan erityisen hyvin mobiililaitteilla.

Ylen verkkosivujen käyttäjiä on kuunneltu uudistusprojektin eri vaiheissa. Suunnittelutyön yhteydessä tehtiin useita käyttäjätestejä ja sivujen käyttöä seurataan tiiviisti myös uudistuksen jälkeisinä päivinä.

“Julkaisun jälkeen seuraamme erityisen tiiviisti, mistä käyttäjät pitävät ja mikä toimii. Yritämme löytää kaiken tiedon keskeltä havaintoja, joiden avulla voimme jatkuvasti kehittää palvelua mahdollisimman monelle”, kertoo Uutis- ja ajankohtaistoiminnan kehittämisen päällikkö Mika Rahkonen.

Yhtenä uudistuksen tavoitteena on helpottaa Ylen kiinnostavien verkkosisältöjen löytymistä. Yle julkaisee päivittäin verkkosivuillaan noin 300 juttua sekä kaikki Areenan sisällöt. Tärkeimmät ja kiinnostavimmat uutiset löytyvät jatkossakin etusivulta, mutta Ylen uutisten varsinainen koti verkossa on yle.fi/uutiset ja sovelluspuolella Ylen Uutisvahti.

Yle.fi -etusivun kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminta.

Lisätiedot:
Mika Rahkonen, Uutis- ja ajankohtaistoiminnan kehittämisen päällikkö, Yle, mika.rahkonen@yle.fi