Hyppää pääsisältöön

Naistenosastolla Amerikassa

Naistenosasto B4:n amerikkalaisversiossa tapaamme kalifornialaissairaalan geriatrisella osastolla tohtorin hoitajakaarteineen.
Dawn Forchette (Alex Borstein, vas.), tohtori Jenna James (Laurie Metcalf) ja Denice "Didi" Ortley (Niecy Nash). Naistenosasto B4:n amerikkalaisversiossa tapaamme kalifornialaissairaalan geriatrisella osastolla tohtorin hoitajakaarteineen. Yle TV1,naistenosastolla amerikassa

TV1 tiistaisin 30.5. - 4.7.2017 klo 21.50 - 22.20, uusinta perjantaisin klo 23.40 ja lauantaisin klo 15.10 (1. tuotantokausi) ja 11.7. - 15.8. (2. tuotantokausi), Areenassa

Sairaalakomediasarja Naistenosastolla Amerikassa (12) perustuu suosittuun brittisarjaan, joka esitettiin Ykkösellä nimellä Naistenosasto B4.

Sarjan tapahtumapaikkana on nyt Mount Palms Memorial Hospital, Kalifonian Long Beachilla. Ikääntyneille ja pitkäaikaissairaille naispotilaille tarkoitetulla osastolla kamppaillaan elämän realiteettien, unelmien ja byrokratian pyörteissä.

Päärooleissa ovat omissa projekteissaan pyörivä tohtori Jenna James (Laurie Metcalf), jonka sosiaaliset taidot ovat olemattomat. Hänen kanssaan taituroivat miehensä hylkäämä ylihoitaja Dawn Forchette (Alex Borstein), töihin palannut empaattinen hoitaja Denice "Didi" Ortley (Niecy Nash) sekä miespuolinen, johtava hoitaja Patsy De La Serda (Mel Rodriguez).

Sarjasta nähdään kaksi tuotantokautta ja kolmas kausi esitetään myöhemmin.

Getting On. Tuotanto: HBO, Yhdysvallat, 2013 - 15.

Keskustele