Hyppää pääsisältöön

Naistenosastolla Amerikassa

Naistenosasto B4:n amerikkalaisversiossa tapaamme kalifornialaissairaalan geriatrisella osastolla tohtorin hoitajakaarteineen.
Dawn Forchette (Alex Borstein, vas.), tohtori Jenna James (Laurie Metcalf) ja Denice "Didi" Ortley (Niecy Nash). Naistenosasto B4:n amerikkalaisversiossa tapaamme kalifornialaissairaalan geriatrisella osastolla tohtorin hoitajakaarteineen. Yle TV1,naistenosastolla amerikassa

TV1 tiistaisin 30.5. - 4.7.2017 klo 21.50 - 22.20, uusinta perjantaisin klo 23.40 ja lauantaisin klo 15.10 (1. tuotantokausi) ja 11.7. - 15.8. (2. tuotantokausi), Areenassa

Sairaalakomediasarja Naistenosastolla Amerikassa (12) perustuu suosittuun brittisarjaan, joka esitettiin Ykkösellä nimellä Naistenosasto B4.

Sarjan tapahtumapaikkana on nyt Mount Palms Memorial Hospital, Kalifonian Long Beachilla. Ikääntyneille ja pitkäaikaissairaille naispotilaille tarkoitetulla osastolla kamppaillaan elämän realiteettien, unelmien ja byrokratian pyörteissä.

Päärooleissa ovat omissa projekteissaan pyörivä tohtori Jenna James (Laurie Metcalf), jonka sosiaaliset taidot ovat olemattomat. Hänen kanssaan taituroivat miehensä hylkäämä ylihoitaja Dawn Forchette (Alex Borstein), töihin palannut empaattinen hoitaja Denice "Didi" Ortley (Niecy Nash) sekä miespuolinen, johtava hoitaja Patsy De La Serda (Mel Rodriguez).

Sarjasta nähdään kaksi tuotantokautta ja kolmas kausi esitetään myöhemmin.

Getting On. Tuotanto: HBO, Yhdysvallat, 2013 - 15.

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.