Hyppää pääsisältöön

Puoli seitsemän viimeiset lähetykset ennen kesälomaa – ohjelma palaa syksyllä viisipäiväisenä

Viikon vieraat Rea Mauranen, Laura Voutilainen, Vuokko Hovatta ja Olli Virtaperko
Viikon vieraat Rea Mauranen, Laura Voutilainen, Vuokko Hovatta ja Olli Virtaperko Puoli seitsemän

Puoli seitsemän kirmaa tämän viikon jälkeen kesälaitumille. Kevään huipentavat upeat vieraat näyttelijä Rea Mauranen, laulaja Laura Voutilainen sekä paluun tekevän Ultra Bran muusikot Vuokko Hovatta ja Olli Virtaperko. Ohjelma palaa ruutuun jälleen syksyllä, jolloin siirrytään viisipäiväiseen viikkoon ja lähetys tulee myös maanantaisin. Juontajina jatkavat tutut Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. Tällä viikolla Susannaa tuuraa vielä Inkeri Alatalo.

Tiistai 23.5.

Vieraana Ylen kesän uutuussarjassa Rakkautta vain esiintyvä näyttelijä Rea Mauranen. Yrttisarja tutustuttaa kevään herkkuun nokkoseen ja kuulemme myös millaista työtä tekee poliisikissa.

Keskiviikko 24.5.

Vieraana laulaja Laura Voutilainen. Lähetyksessä selviää myös, miten kävi toimittaja Marko Pulkkiselle ensimmäisellä kunnon stand up -keikallaan sekä millaista seksielämää kastemadoilla on.

Torstai 25.5.

Vietämme helatorstaita, ei lähetystä!

Perjantai 26.5.

Vieraina kesäkeikoille paluun tekevän Ultra Bran laulajat Vuokko Hovatta ja Olli Virtaperko. Tutustumme saaristolaisten elämään Tankarin majakkasaarella Kokkolan edustalla sekä Mannerheimin vanhaan mersuun. Kevään viimeisen lähetyksen huipentaa helsinkiläisten harrastelijamuusikoiden esitys. Kaikki soittajat ovat tämän kevään ajan palanneet lapsuutensa soittimien pariin ja nyt selviää, mitä he ovat oppineet.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Miksi olemme niin väsyneitä?

  Yksi väsymyksemme aiheuttaja on krooninen varovaisuus.

  "Mä oon ihan vitun väsynyt!" "Haluaisin vain nukkua!" Kuulostaako tutulta? Olemme pisteessä, jossa työikäiset ihmiset haukottelevat enemmän kuin vanhukset. Väsymykselle on monta syytä, mutta esittelen nyt yhden lisää. Se on ilmiö nimeltään krooninen varovaisuus. Kun psykologisia koreografioita ja varovaisuuden askelmerkkejä joutuu tarkkailemaan päivittäin, ihmisestä tulee väsynyt.

 • Mihin sinä uskot? Testaa itsesi!

  Mihin uskot?

  Mihin uskot? Mikä sinulle on elämässä tärkeätä? Mitä arvostat? Testaa itsesi! Testi perustuu professori Tatjana Schnellin pitkäaikaiseen tutkimustyöhön Innsbruckin yliopistossa.

 • Aivotutkija: Nämä viisi asiaa kaipaavat kipeimmin muutosta suomalaisessa työelämässä

  Kiire, uni, tehokkuus, tilat ja verkostotyö.

  Kun aivotutkija päästetään katselemaan suomalaista työelämää, tulee mieleen pitkä lista asioita, jotka kannattaisi muuttaa. Aloitetaan tärkeimmistä, kirjoittaa aivotutkija Minna Huotilainen blogissaan. 1. Kiire ja hoppu pois! Lyhytjänteinen asioista toiseen hyppiminen ja jatkuvat keskeytykset eivät päästä aivoja vakaviin töihin, vaan pitävät meidät lillukanvarsien parissa.