Hyppää pääsisältöön

Puoli seitsemän viimeiset lähetykset ennen kesälomaa – ohjelma palaa syksyllä viisipäiväisenä

Viikon vieraat Rea Mauranen, Laura Voutilainen, Vuokko Hovatta ja Olli Virtaperko
Viikon vieraat Rea Mauranen, Laura Voutilainen, Vuokko Hovatta ja Olli Virtaperko Puoli seitsemän

Puoli seitsemän kirmaa tämän viikon jälkeen kesälaitumille. Kevään huipentavat upeat vieraat näyttelijä Rea Mauranen, laulaja Laura Voutilainen sekä paluun tekevän Ultra Bran muusikot Vuokko Hovatta ja Olli Virtaperko. Ohjelma palaa ruutuun jälleen syksyllä, jolloin siirrytään viisipäiväiseen viikkoon ja lähetys tulee myös maanantaisin. Juontajina jatkavat tutut Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. Tällä viikolla Susannaa tuuraa vielä Inkeri Alatalo.

Tiistai 23.5.

Vieraana Ylen kesän uutuussarjassa Rakkautta vain esiintyvä näyttelijä Rea Mauranen. Yrttisarja tutustuttaa kevään herkkuun nokkoseen ja kuulemme myös millaista työtä tekee poliisikissa.

Keskiviikko 24.5.

Vieraana laulaja Laura Voutilainen. Lähetyksessä selviää myös, miten kävi toimittaja Marko Pulkkiselle ensimmäisellä kunnon stand up -keikallaan sekä millaista seksielämää kastemadoilla on.

Torstai 25.5.

Vietämme helatorstaita, ei lähetystä!

Perjantai 26.5.

Vieraina kesäkeikoille paluun tekevän Ultra Bran laulajat Vuokko Hovatta ja Olli Virtaperko. Tutustumme saaristolaisten elämään Tankarin majakkasaarella Kokkolan edustalla sekä Mannerheimin vanhaan mersuun. Kevään viimeisen lähetyksen huipentaa helsinkiläisten harrastelijamuusikoiden esitys. Kaikki soittajat ovat tämän kevään ajan palanneet lapsuutensa soittimien pariin ja nyt selviää, mitä he ovat oppineet.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Roope Latvala - selkäänpuukotettu mies

  Miksi Roope Latvala lähti Children of Bodomista?

  Stonessa uransa aloittanut Roope Latvala on Suomen ehkä paras metallikitaristi. Tällä hetkellä hänen palveluksensa eivät kuitenkaan kelpaa kenellekään ja jopa vanhat ystävät ovat kääntäneet hänelle selkänsä. Alamäki alkoi keväällä 2015, jolloin Latvalan kerrottiin lähteneen Children of Bodomista. Se on Latvalan mukaan paskapuhetta. Nyt hän kertoo, mitä oikeasti tapahtui.

 • Suomen ainoa Miss Maailma Marita Lindahl on kuollut – lue puolison koskettava kirje

  Vuoden 1957 Miss Maailma, Marita Lindahl, on kuollut.

  Vuoden 1957 Miss Maailma, Marita Lindahl, on kuollut. Lindahl kuoli 21.3.2017. Hänen kuolemastaan ei ole tätä ennen kerrottu julkisuudessa lähiomaisten toiveesta, myöskään kuolinilmoitusta ei julkaistu. Muutama viikko sitten kävi ilmi, että Lindahlin puoliso Martti Kirsitie oli kirjoittanut kirjeen kuolleelle puolisolleen. KulttuuriCocktail sai kirjeen luettavakseen ja luvan julkaista sen.

 • Knalleja, sateenvarjoja, loitsuja ja olviretkeä - radiodraamaa keskikesän juhlaan

  Radiodraaman juhannuspaketissa useita toivekuunnelmia

  Hellii juhannuksena helle tai piinaa sade ja savuava grilli, voivat radiodraaman ystävät uppoutua kuunnelmien maailmaan. Seikkaile Knallin ja sateenvarjon kanssa New Yorkin alamaailmassa, noitien kera juhannustanhuvilla ja selvitä hukkuneen miehen kohtalo komisario Vahtosen kanssa.