Hyppää pääsisältöön

Carpool Karaokesta tutun James Cordenin The Late Late Show -suosikkiohjelma alkaa Ylellä

Ylellä hypätään ensimmäistä kertaa James Cordenin kyytiin.

James Cordenin Carpool Karaoke -videot ovat olleet älytön hitti ympäri maailmaa. Niitä on katsottu yhteensä yli miljardi kertaa.

Nyt Kakkosella ja Yle Areenassa alkaa palkittu The Late Late Show with James Corden, jota nähdään 24. toukokuuta alkaen neljä osaa viikossa alle kahden päivän viiveellä Yhdysvaltojen ensiesityksestä. Lähetykset tulevat Suomessa keskiviikosta lauantaihin klo 22.

Brittiläinen James Corden on voittanut uransa aikana kaksi Emmyä. Hänen The Late Late Show with James Corden -ohjelmansa on nopeatempoinen talk show, jonka keskeisiä elementtejä ovat mielenkiintoiset vieraat, musiikkiesitykset ja sketsit.

Sarjan suurin hitti on tietysti Carpool Karaoke, jonka tuoreessa videossa nähdään ihana Harry Styles. Aiemmin Styles on nähty Cordenin autossa One Directionin yhtenä jäsenenä takapenkillä. Nyt artisti on päässyt etupenkille, jota voi pitää myös symbolina soolouralle.

Uusimmassa videossa nähdään lyhythiuksinen Katy Perry, joka kertoo muun muassa, onko hän pussaillut Scarlett Johanssonin kanssa ja mistä hänen ja Taylor Swiftin biiffissä on kyse.

Adelen kanssa tehty todella hauska video oli viime vuonna koko YouTuben katsotuin. Videolla laulaja muun muassa räppää Nicki Minajin biisin ja tyhjentää mukinsa yhdellä huikalla.

James Corden on myös näyttelijä, käsikirjoittaja ja koomikko. Monilahjakkuuden cv:stä löytyvät muun muassa BAFTA-rohmu Gavin ja Stacey (2007-2010) ja Ylenkin kanavilla nähty sarja The Wrong Mans. Lisäksi Corden on esiintynyt Broadwaylla ja West Endissä.

Cordeniin on helppo samaistua, koska hän on sympaattinen, heittäytyvä, hauska ja välitön. Hän ei staraile missään vaiheessa. Corden vaikuttaa sellaiselta tyypiltä, jonka paras kaveri haluaisi olla.

Tämän viikon jaksojen vieraat ovat:

Ke 24.5. Lionel Richie ja Jenna Dewan Tatum

To 25.5. Jim Carrey, Al Madrigal, Andrew Santino ja Erik Griffin

Pe 26.5. Ed Helms, Priyanka Chopra ja Paramore

La 27.5. Orlando Bloom, Zac Efron, Zach Woods ja Sigrid

Lue myös:

Internetin superhetki on vihdoin täällä: Britney Spearsin vierailu Carpool Karaokessa jättää ristiriitaisen olon

Adele, Justin Bieber, 1D – Carpool Karaoketa on katsottu yli 500 miljoonaa kertaa

Näin hauskana et ole ennen nähnyt Adelea – räppää Nicki Minajin biisin ja tyhjentää mukinsa yhdellä huikalla