Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Alvinin elokuvateatteri

Askarrellaan: elokuvateatteri
Askarrellaan: elokuvateatteri Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

 • munakenno
 • pahvia
 • sakset ja liimaa
 • kiiltokuvia, tai muita kuvia
 • lanka ja neula

Leikkaa munakennosta keskeltä töröt pois. Leikkaa pahvista suorakaiteen muotoinen pala ja liimaa se elokuvateatterin lattiaksi. Leikkaa pahvista kaksi suorakaiteen muotoista palaa penkkiriveiksi ja taita ne kaksinkerroin ja leikkaa selkänojat erilleen toisistaan ja muotoile niitä vielä hieman pyöreiksi. Liimaa penkit lattiaan kiinni. Leikkaa pahvista valkokangas ja liimaa siihen haluamasi kuva elokuvaksi. Liimaa sitten valkokangas munakennon kanteen. Leikkaa pahvista sopivan kokoiset verhot ja liimaa ne valkokankaan ympärille. Pujota lanka neulansilmään ja tee solmu langan päähän. Pujota lattian takareunasta neula ja lanka läpi ja kierrä kannen takaa ja pujota neula vastapuolelta läpi. Tee sitten solmu naruun, niin että kennon kansi jää pystysuoraan asentoon.

Kommentit
 • Joulupukin Kuuma linja herättää jouluun

  Jouluaaton perinteinen ohjelma alkaa aina klo 8:00.

  Jos aattoaamuna jouluvalmistelut ovatkin kesken, Joulupukin Kuuma linja luo jouluisen tunnelman ja matkan joulun taikaan. Ohjelma on perinne, johon tehdään uudistuksia harkiten.

 • Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluisat askartelut

  Pikku Kakkosen joulun riemukkaita askarteluideoita.

  Pikku Kakkosen askarteluideoihin on tänä vuonna haettu inspiraatiota Pikku Kakkosen sovelluksen eläinten leikkisästä maailmasta. Askarteluissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tai helposti hankittavia askartelutarvikkeita. Puuhakasta joulunodotusta Pikku Kakkosen parissa!