Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Emman prinsessa

Askarrellaan: Emman prinsessa
Askarrellaan: Emman prinsessa Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

 • pahvia ja paperia
 • tikku
 • pilli ja huopaa
 • lankaa
 • sakset ja liimaa ja kyniä

Piirrä pahville prinsessan pää, vartalo ja kädet ja leikkaa se irti. Piirrä paperille vartaloa muottina käyttäen sille mekko ja leikkaa se irti. Leikkaa pilli kahtia ja lyttää toiset päädyt. Leikkaa viillot lytättyihin päätyihin ja liimaa ne jaloiksi prinsessalle. Leikkaa huovasta kengät ja liimaa ne jalkoihin. Liimaa tikku vartalon päälle ja liimaa mekko prinsessalle. Leikkaa langasta sopivia pätkiä hiuksiksi ja auo ne kiharoiksi. Liimaa ne prinsessalle. Piirrä sille silmät ja suu. Leikkaa vielä kruunu ja liimaa se prinsessan päähän.

Kommentit
 • Pii ja Poju rakentavat ja keksivät Pikku Kakkosessa

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä.

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä, sekä päätyvät monenlaisiin vauhdikkaisiin seikkailuihin rakentamillaan laitteilla ja ajoneuvoilla. Pii ja Poju tavataan Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 9.9. lähtien. Ohjelma on katsottavissa myös Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Kaisa ja Olli janoavat tietoa Pikku Kakkosessa

  Animaatiosarjan ystävyksillä on loputtomasti kysymyksiä.

  Kaisa ja Olli ovat ystävykset, jotka asuvat naapuritaloissa. He ovat molemmat nelivuotiaita ja heillä on loputtomasti kysyttävää. Sarjan jaksoissa he kysyvät Kaisan isältä joka päivä uuden kysymyksen. Yhdessä Ollin lelu-robotin, Tieturin ja Kaisan leluapinan, Buun kanssa he ryhtyvät itse etsimään vastauksia kysymyksiinsä. Tietoa kaivataan kissanviiksistä, hampaista, varjoista ja dinosauruksista, sekä monesta muusta lasten mieltä askarruttavasta asiasta. Kaisa ja Olli nähdään Pikku Kakkosessa torstai-iltaisin 23.8. alkaen ja Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Älä Reima räjähdä!

  Tunteiden kuohua Pikku Kakkosessa.

  Tunteiden kuohua Pikku Kakkosessa: katso, pelaa ja kokeile kotona! Kymmenosainen animaatiosarja kertoo supersankaripoika Reima Räiskeestä, jonka kiukkumittari nousee hetkessä nollasta sataan ja televisiosarjan lisäksi Reima Räiske löytyy Pikku Kakkosen sovelluksesta minipelinä.