Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Emman prinsessa

Askarrellaan: Emman prinsessa
Askarrellaan: Emman prinsessa Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

  • pahvia ja paperia
  • tikku
  • pilli ja huopaa
  • lankaa
  • sakset ja liimaa ja kyniä

Piirrä pahville prinsessan pää, vartalo ja kädet ja leikkaa se irti. Piirrä paperille vartaloa muottina käyttäen sille mekko ja leikkaa se irti. Leikkaa pilli kahtia ja lyttää toiset päädyt. Leikkaa viillot lytättyihin päätyihin ja liimaa ne jaloiksi prinsessalle. Leikkaa huovasta kengät ja liimaa ne jalkoihin. Liimaa tikku vartalon päälle ja liimaa mekko prinsessalle. Leikkaa langasta sopivia pätkiä hiuksiksi ja auo ne kiharoiksi. Liimaa ne prinsessalle. Piirrä sille silmät ja suu. Leikkaa vielä kruunu ja liimaa se prinsessan päähän.

  • “Hei vaan poppelit!”

    Poppelikumpu Pikku Kakkosessa maanantaisin.

    Poppelit Tipa, Lalla ja pikkuisin Nopsu ratkovat yhdessä eteen tulevia pulmia. Ratkaisu voi löytyä Poppelikummun metsän värikkäistä muodoista tai yhdessä arkipäivän ongelmia pohtien. Poppelikumpu Pikku Kakkosen maanantai-illoissa 20.11. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.