Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Henniinan pahvimies

Askarrellaan: Henniinan pahvimies
Askarrellaan: Henniinan pahvimies Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

 • vessapaperirulla
 • muffinssivuoka ja pahvia
 • lankaa
 • sakset, liimaa ja kyniä

Piirrä rullaan hymyilevä leveä suu ja leikkaa se auki. Piirrä suun yläpuolelle silmät. Leikkaa pahvista ympyrä, jossa kaksi uloketta jaloiksi ja väritä ne. Liimaa pahvi pohjaksi ja miehelle jaloiksi. Leikkaa pahvista ympyrä ja liimaa se muffinssivuoan sisään kiinni. Tee saksilla pienet reiät muffinssivuoan päälle ja pujota langanpäät reijistä. Solmi langanpäät yhteen vuoan sisäpuolella, näin saat pidikkeen, josta nostaa pahvimiehen hattua. Aseta muffinssivuokahattu pahvimiehen päähän.

Kommentit
 • Joulupukin Kuuma linja herättää jouluun

  Jouluaaton perinteinen ohjelma alkaa aina klo 8:00.

  Jos aattoaamuna jouluvalmistelut ovatkin kesken, Joulupukin Kuuma linja luo jouluisen tunnelman ja matkan joulun taikaan. Ohjelma on perinne, johon tehdään uudistuksia harkiten.

 • Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluisat askartelut

  Pikku Kakkosen joulun riemukkaita askarteluideoita.

  Pikku Kakkosen askarteluideoihin on tänä vuonna haettu inspiraatiota Pikku Kakkosen sovelluksen eläinten leikkisästä maailmasta. Askarteluissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tai helposti hankittavia askartelutarvikkeita. Puuhakasta joulunodotusta Pikku Kakkosen parissa!