Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Henniinan pahvimies

Askarrellaan: Henniinan pahvimies
Askarrellaan: Henniinan pahvimies Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

  • vessapaperirulla
  • muffinssivuoka ja pahvia
  • lankaa
  • sakset, liimaa ja kyniä

Piirrä rullaan hymyilevä leveä suu ja leikkaa se auki. Piirrä suun yläpuolelle silmät. Leikkaa pahvista ympyrä, jossa kaksi uloketta jaloiksi ja väritä ne. Liimaa pahvi pohjaksi ja miehelle jaloiksi. Leikkaa pahvista ympyrä ja liimaa se muffinssivuoan sisään kiinni. Tee saksilla pienet reiät muffinssivuoan päälle ja pujota langanpäät reijistä. Solmi langanpäät yhteen vuoan sisäpuolella, näin saat pidikkeen, josta nostaa pahvimiehen hattua. Aseta muffinssivuokahattu pahvimiehen päähän.

  • “Hei vaan poppelit!”

    Poppelikumpu Pikku Kakkosessa maanantaisin.

    Poppelit Tipa, Lalla ja pikkuisin Nopsu ratkovat yhdessä eteen tulevia pulmia. Ratkaisu voi löytyä Poppelikummun metsän värikkäistä muodoista tai yhdessä arkipäivän ongelmia pohtien. Poppelikumpu Pikku Kakkosen maanantai-illoissa 20.11. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.