Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Henniinan pahvimies

Askarrellaan: Henniinan pahvimies
Askarrellaan: Henniinan pahvimies Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

 • vessapaperirulla
 • muffinssivuoka ja pahvia
 • lankaa
 • sakset, liimaa ja kyniä

Piirrä rullaan hymyilevä leveä suu ja leikkaa se auki. Piirrä suun yläpuolelle silmät. Leikkaa pahvista ympyrä, jossa kaksi uloketta jaloiksi ja väritä ne. Liimaa pahvi pohjaksi ja miehelle jaloiksi. Leikkaa pahvista ympyrä ja liimaa se muffinssivuoan sisään kiinni. Tee saksilla pienet reiät muffinssivuoan päälle ja pujota langanpäät reijistä. Solmi langanpäät yhteen vuoan sisäpuolella, näin saat pidikkeen, josta nostaa pahvimiehen hattua. Aseta muffinssivuokahattu pahvimiehen päähän.

Kommentit
 • Pii ja Poju rakentavat ja keksivät Pikku Kakkosessa

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä.

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä, sekä päätyvät monenlaisiin vauhdikkaisiin seikkailuihin rakentamillaan laitteilla ja ajoneuvoilla. Pii ja Poju tavataan Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 9.9. lähtien. Ohjelma on katsottavissa myös Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Kaisa ja Olli janoavat tietoa Pikku Kakkosessa

  Animaatiosarjan ystävyksillä on loputtomasti kysymyksiä.

  Kaisa ja Olli ovat ystävykset, jotka asuvat naapuritaloissa. He ovat molemmat nelivuotiaita ja heillä on loputtomasti kysyttävää. Sarjan jaksoissa he kysyvät Kaisan isältä joka päivä uuden kysymyksen. Yhdessä Ollin lelu-robotin, Tieturin ja Kaisan leluapinan, Buun kanssa he ryhtyvät itse etsimään vastauksia kysymyksiinsä. Tietoa kaivataan kissanviiksistä, hampaista, varjoista ja dinosauruksista, sekä monesta muusta lasten mieltä askarruttavasta asiasta. Kaisa ja Olli nähdään Pikku Kakkosessa torstai-iltaisin 23.8. alkaen ja Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Älä Reima räjähdä!

  Tunteiden kuohua Pikku Kakkosessa.

  Tunteiden kuohua Pikku Kakkosessa: katso, pelaa ja kokeile kotona! Kymmenosainen animaatiosarja kertoo supersankaripoika Reima Räiskeestä, jonka kiukkumittari nousee hetkessä nollasta sataan ja televisiosarjan lisäksi Reima Räiske löytyy Pikku Kakkosen sovelluksesta minipelinä.