Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Minean pulla

Askarrellaan: Minean pulla
Askarrellaan: Minean pulla Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

  • pahvia ja paperia
  • lankaa
  • liimaa ja sakset
  • rei´itin

Leikkaa pahvista ympyrä ja sen keskelle reikä. Ota pitkä pätkä lankaa ja laita se nelinkerroin. Lähde kieputtamaan lankaa pahvirinkulan ympärille, niin että pahvi peittyy kokonaan ja liimaa päät kiinni. Leikkaa paperista pullan päälle kuorrutus. Tee eri värisistä papereista rei´ittimellä ympyröitä nonparelleiksi. Liimaa nonparellit kuorrutteen päälle. Lliimaa kuorrute pullan päälle.

  • “Hei vaan poppelit!”

    Poppelikumpu Pikku Kakkosessa maanantaisin.

    Poppelit Tipa, Lalla ja pikkuisin Nopsu ratkovat yhdessä eteen tulevia pulmia. Ratkaisu voi löytyä Poppelikummun metsän värikkäistä muodoista tai yhdessä arkipäivän ongelmia pohtien. Poppelikumpu Pikku Kakkosen maanantai-illoissa 20.11. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.