Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Minean pulla

Askarrellaan: Minean pulla
Askarrellaan: Minean pulla Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

 • pahvia ja paperia
 • lankaa
 • liimaa ja sakset
 • rei´itin

Leikkaa pahvista ympyrä ja sen keskelle reikä. Ota pitkä pätkä lankaa ja laita se nelinkerroin. Lähde kieputtamaan lankaa pahvirinkulan ympärille, niin että pahvi peittyy kokonaan ja liimaa päät kiinni. Leikkaa paperista pullan päälle kuorrutus. Tee eri värisistä papereista rei´ittimellä ympyröitä nonparelleiksi. Liimaa nonparellit kuorrutteen päälle. Lliimaa kuorrute pullan päälle.

Kommentit
 • Joulupukin Kuuma linja herättää jouluun

  Jouluaaton perinteinen ohjelma alkaa aina klo 8:00.

  Jos aattoaamuna jouluvalmistelut ovatkin kesken, Joulupukin Kuuma linja luo jouluisen tunnelman ja matkan joulun taikaan. Ohjelma on perinne, johon tehdään uudistuksia harkiten.

 • Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluisat askartelut

  Pikku Kakkosen joulun riemukkaita askarteluideoita.

  Pikku Kakkosen askarteluideoihin on tänä vuonna haettu inspiraatiota Pikku Kakkosen sovelluksen eläinten leikkisästä maailmasta. Askarteluissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tai helposti hankittavia askartelutarvikkeita. Puuhakasta joulunodotusta Pikku Kakkosen parissa!