Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Minean pulla

Askarrellaan: Minean pulla
Askarrellaan: Minean pulla Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

 • pahvia ja paperia
 • lankaa
 • liimaa ja sakset
 • rei´itin

Leikkaa pahvista ympyrä ja sen keskelle reikä. Ota pitkä pätkä lankaa ja laita se nelinkerroin. Lähde kieputtamaan lankaa pahvirinkulan ympärille, niin että pahvi peittyy kokonaan ja liimaa päät kiinni. Leikkaa paperista pullan päälle kuorrutus. Tee eri värisistä papereista rei´ittimellä ympyröitä nonparelleiksi. Liimaa nonparellit kuorrutteen päälle. Lliimaa kuorrute pullan päälle.

Kommentit
 • Pikku Kakkosen Game Jamit

  Lapset osallistuvat pelikehitykseen.

  Joukko Suomen innokkaimpia digitaalisten pelien tekijöitä kokoontuu pelijameihin lokakuussa Tampereelle Mediapolikseen. Sunnuntaina 14.10. lapset pääsevät pelaamaan kehitteillä olevia kosketusnäyttöpelejä ja tutustumaan siihen, millaista pelien tekeminen voi olla. Ilmoittaudu mukaan!

 • Pii ja Poju rakentavat ja keksivät Pikku Kakkosessa

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä.

  Pii ja Poju nauttivat rakentelusta ja keksimisestä, sekä päätyvät monenlaisiin vauhdikkaisiin seikkailuihin rakentamillaan laitteilla ja ajoneuvoilla. Pii ja Poju tavataan Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuisin 9.9. lähtien. Ohjelma on katsottavissa myös Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

 • Kaisa ja Olli janoavat tietoa Pikku Kakkosessa

  Animaatiosarjan ystävyksillä on loputtomasti kysymyksiä.

  Kaisa ja Olli ovat ystävykset, jotka asuvat naapuritaloissa. He ovat molemmat nelivuotiaita ja heillä on loputtomasti kysyttävää. Sarjan jaksoissa he kysyvät Kaisan isältä joka päivä uuden kysymyksen. Yhdessä Ollin lelu-robotin, Tieturin ja Kaisan leluapinan, Buun kanssa he ryhtyvät itse etsimään vastauksia kysymyksiinsä. Tietoa kaivataan kissanviiksistä, hampaista, varjoista ja dinosauruksista, sekä monesta muusta lasten mieltä askarruttavasta asiasta. Kaisa ja Olli nähdään Pikku Kakkosessa torstai-iltaisin 23.8. alkaen ja Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.