Hyppää pääsisältöön

Ruben Stiller jätti hyvästit Pressiklubille – Juontajana aloittaa Sanna Ukkola

Toimittaja Ruben Stiller juonsi perjantaina 26.5. viimeisen Pressiklubi-lähetyksensä.
Toimittaja Ruben Stiller. Toimittaja Ruben Stiller juonsi perjantaina 26.5. viimeisen Pressiklubi-lähetyksensä. Ruben Stiller,yle tv1

Toimittaja Ruben Stiller juonsi perjantaina 26.5. viimeisen Pressiklubi-lähetyksensä. Ensi syksynä ohjelman juontajana aloittaa toimittaja Sanna Ukkola.

”Työryhmää ja vieraita tulee ikävä”

Ruben Stiller aloitti Pressiklubi-ohjelman vetäjänä vuonna 2009 ja hän on ollut siitä lähtien Pressiklubin kasvot.

”Työryhmää ja kommentaattoreita tulee ikävä, koska he ovat luoneet ohjelman hengen. Olen kiitollinen siitä tuesta, jota olen saanut. Toivottavasti tehdään tulevaisuudessakin yhteisiä proggiksia”, Ruben sanoo.

Pressiklubia Ruben on tehnyt suurella intohimolla. ”Työryhmän hyvä tunnelma innostaa. Olen helposti psyykkaantuvaa tyyppiä, joten se on minulle erittäin tärkeä asia.”

Pressiklubin pitkäaikainen vetäjä jättää television toistaiseksi, mutta jatkaa Ylen palveluksessa. Rubenia kuullaan alkuun radion puolella. ”Luovat sisällöt saa palvelukseensa keski-ikäisen ylipainoisen miehen. Lupaan laihduttaa jossain vaiheessa.”

Toimittaja Ruben Stiller juonsi viimeisen Pressiklubi-lähetyksensä. Ensi syksynä juontajana aloittaa toimittaja Sanna Ukkola.
Toimittaja Sanna Ukkola. Toimittaja Ruben Stiller juonsi viimeisen Pressiklubi-lähetyksensä. Ensi syksynä juontajana aloittaa toimittaja Sanna Ukkola. Kuva: Yle Kuvapalvelu yle tv1

Syksyllä uusi juontaja!

Ensi syksynä Pressiklubin juontajana aloittaa toimittaja Sanna Ukkola. Ukkolalle Pressiklubi on tuttu ohjelma, sillä hänet on nähty sen juontajana aikaisemminkin. Pressiklubiin Ukkola siirtyy Aamu-tv:stä.

Ruben Stillerin saappaisiin hyppääminen ei Sanna Ukkolaa hirvitä.

”Olen todella innostunut päästessäni luotsaamaan yhtä lempiohjelmaani. Olen otettu siitä, että minua pyydettiin tähän tehtävään. Olen ollut Pressiklubin fani ohjelman alkuajoista saakka.”

Sanna pitää Ruben Stilleriä yhtenä näkyvimmistä ja arvostetuimmista suomalaisista mediapersoonista.

”Olen fanittanut Rubenia nuoresta tytöstä asti. On suuri menetys, että Ruben päätti lopettaa. Pressiklubit ovat olleet poikkeuksellista ajankohtaista satiiria ja media-analyysiä, jollaista ei Suomessa juuri ole. Ruben on tehnyt monia jaksoja, jotka jäävät suomalaisen television historiaan.”

Venla-palkittu ajankohtaisohjelma

Ylen Pressiklubi-ohjelma on aloittanut tammikuussa 2005. Viihteellinen ajankohtaisohjelma käsittelee viikon uutisia sekä yleisesti suomalaista mediaa. Ohjelmassa keskustelee juontajan lisäksi kaksi vaihtuvaa journalistia sekä viikon ajankohtainen vieras. Pressiklubi on palkittu kahdesti Kultaisella Venlalla.

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.