Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Iidan viuhka

Askarrellaan: Iidan viuhka
Askarrellaan: Iidan viuhka Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

  • paperia ja pahvia
  • maaleja tai värikyniä
  • tarroja
  • nitoja ja sakset

Maalaa tai väritä paperi haluamallasi tavalla. Taittele paperi parin sentin levyisille taitoksille. Liimaa koristeeksi tarroja. Leikkaa halutessasi yläreuna teräväkärkiseksi. Liimaa pahvisuikaleet tukemaan viuhkan reunoja. Nido viuhkan alareuna kiinni.

  • “Hei vaan poppelit!”

    Poppelikumpu Pikku Kakkosessa maanantaisin.

    Poppelit Tipa, Lalla ja pikkuisin Nopsu ratkovat yhdessä eteen tulevia pulmia. Ratkaisu voi löytyä Poppelikummun metsän värikkäistä muodoista tai yhdessä arkipäivän ongelmia pohtien. Poppelikumpu Pikku Kakkosen maanantai-illoissa 20.11. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.