Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Tuulian kangasaskartelu

Askarrellaan: Tuulian kangasaskartelu
Askarrellaan: Tuulian kangasaskartelu Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

  • erilaisia kankaaita
  • nauhoja
  • liimaa ja sakset
  • nappi ja lanka ja neula

Leikkaa suorakaiteen muotoinen pala kangasta. Leikkaa toisesta kankaasta pitkä soiro ja liimaa kangas toisen kankaan reunaan laskoksille. Liimaa laskosten päälle nauhaa tai pitsiä tai molemmat. Ompele vielä nappi tai monta nappia kankaaseen. Jos haluat, voit vielä leikata muita kuvioita kankaista ja liimata tai ommella ne pohjakankaaseen.

  • “Hei vaan poppelit!”

    Poppelikumpu Pikku Kakkosessa maanantaisin.

    Poppelit Tipa, Lalla ja pikkuisin Nopsu ratkovat yhdessä eteen tulevia pulmia. Ratkaisu voi löytyä Poppelikummun metsän värikkäistä muodoista tai yhdessä arkipäivän ongelmia pohtien. Poppelikumpu Pikku Kakkosen maanantai-illoissa 20.11. alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.