Hyppää pääsisältöön

Ulkolinja: Taistelu Trumpin esikunnassa

Donald Trumpin esikunnassa käydään kovaa valtataistelua.
Donald Trumpin päästrategi Steve Bannon herättää ristiriitaisia tunteita. Donald Trumpin esikunnassa käydään kovaa valtataistelua. yle tv1

TV1 torstaina 1.6.2017 klo 22.00 - 23.00, uusinta keskiviikkona 7.6. klo 22.20
Katsottavissa Yle Areenassa

Presidentti Donald Trumpin esikunnassa käydään kovaa valtataistelua niin Yhdysvaltojen sisäpolitiikasta, islamista kuin globalisaatiosta. Ketkä kuuluvat Trumpin lähipiiriin ja millaista politiikkaa he haluavat tehdä?

Uunituore amerikkalaisdokumentti selvittää, minkälainen on miehiään Trumpin lähin neuvonantaja ja päästrategi Stephen Bannon? Mitä miettii ideanikkari, joka on luvannut, että presidentti toteuttaa kaikki vaali­kam­pan­ja­pu­heis­saan lupaamansa asiat.

Bannonista kertova dokumentti on esitetty Yhdysvalloissa 23.5.2017. Tuottaja Michael Kirk ja tutkivien toimittajien tiimi ovat aikaisemmin tehneet muun muassa Ulkolinja-dokumentin Clinton vastaan Trump.

Frontline: Bannon´s War. Tuotanto: PBS, Yhdysvallat, 2017.

Kommentit