Hyppää pääsisältöön

Osallistu Hulahula Suomi tv-sarjan Helsingin kuvauksiin!

Helsingin jakson yhteistanssi kuvataan torstaina 8.6. Esplanadin puistossa (Runebergin patsaan lähellä), ja sen lopuksi tanssitaan vielä flash mob -hengessä kaikille avoin Hula hula klo 19-20. Yhteinen tanssi kuvataan osaksi Hulahula Suomi -ohjelmaa, joten osallistumalla saatat näkyä ohjelmassa. Tule paikalle näyttämään omat Hula hula -muuvisi!

Koreografian yhteistanssia varten voit opetella Kioskin opetusvideosta!

  • Kaikkien aikojen juhannusjuhlilla tanssi 222 542 suomalaista!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona huikeat juhlat!

    Suomalaiset järjestivät juhannusaattona ennennäkemättömän suuret, koko maan yhteiset juhannusjuhlat! Yhteiseen maailmanennätystanssin yritykseen osallistui juhannusaattona klo 22 valtava määrä ihmisiä: 222 542 suomalaista tanssi yhtä aikaa ympäri Suomea ja Eurooppaa! Myös Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa sekä Afrikassa osallistuttiin yhteiseen tanssiin. Tv:n kautta juhannusaaton ohjelma tavoitti uusintoineen 1 873 000 katsojaa!

  • Miljoonayleisö seurasi kaikkien aikojen juhannusjuhlia

    Maailmanennätystanssiin osallistui 10 000 juhlaa

    Maailmanennätystanssiin osallistui hurja määrä juhlia ympäri Suomea ja illan tv-lähetystä seurasi miljoonayleisö! Mukana oli 10 000 juhlaa ympäri Suomea ja maailmaa.