Hyppää pääsisältöön

Jari Tervo viimeisen kerran Uutisvuodossa – takana 19 vuoden viihdeputki

Kirjailija Jari Tervo jättää Uutisvuodon tänä keväänä.
Jari Tervo on ollut Uutisvuodossa mukana alusta saakka. Kirjailija Jari Tervo jättää Uutisvuodon tänä keväänä. yle tv1

TV1 lauantaina 3.6.2017 klo 21.15 - 21.45, uusinta sunnuntaina 4.6. klo 14.30
Yle Areenassa 30 päivää

Kirjailija Jari Tervo jättää Uutisvuodon tänä keväänä. Tervon viimeinen lähetys nähdään lauantaina 3.6. klo 21.15.

Tervo tehnyt Uutisvuotoa 19 vuoden ajan. Hän on ollut mukana ohjelmassa sen alusta eli vuodesta 1998 asti. Nyt, jakson 643 myötä jätetään jäähyväiset Uutisvuodon viimeiselle alkuperäisjäsenelle.

Uutisvuodon kevätkauden päätösjakson vieraina ovat kansanedustajat Ilkka Kanerva ja Maarit Feldt-Ranta. Paikalla ovat myös kapteeni Stan Saanila ja ylituomari Baba Lybeck.

Tervo, Nyman ja Tabermann

Uutisvuodon alkuperäisiä jäseniä olivat Jari Tervon lisäksi toimittaja Peter Nyman ja kirjailija Tommy Tabermann.

Tabermann jätti Uutisvuodon vuonna 2006, kun hän siirtyi Sdp:n kansanedustajaksi. Tabermann kuoli vuonna 2010. Kolmas alkuperäisjäsen, ylituomarina toiminut Nyman siirtyi vuonna 2010 MTV3:n uutisankkuriksi. Heidän tilalleen tulivat Stan Saanila sekä Baba Lybeck.

Uutisvuoto on yksi Suomen katsotuimmista tv-ohjelmista.

Jari Tervo ja Tommy Tabermann ja Peter Nyman TV 1:n syysinfossa 1998.
Jari Tervo, Peter Nyman ja Tommy Tabermann TV1:n syysinfossa 1998. Jari Tervo ja Tommy Tabermann ja Peter Nyman TV 1:n syysinfossa 1998. yle tv1
Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.