Hyppää pääsisältöön

Kaikkien aikojen juhannusjuhlat goes MAAILMANENNÄTYS! Tule mukaan tekemään historiaa!

Nyt tehdään yhdessä historiaa 100-vuotiaan Suomen kunniaksi ja pistetään juhannusaattona yli 300 000 suomalaista tanssimaan!

265 000 hollantilaista tanssi vuonna 2006 yhtä aikaa. Juhannusaattona 2017 klo 22 suomalaiset rikkovat yhdessä tuon ennätyksen! ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

”Suomalaiset ovat sen verran yllytyshullua kansaa, että sehän menee heittämällä läpi!”, Hulahula Suomen juontajat Mira Luoti ja Ernest Lawson uskovat.

Maailmanennätystä lähdetään rikkomaan Robinin Hula hulan tahdissa. Myös tähtiartisti on mukana maailmanennätystanssissa Kalajoen juhannusjuhlilla, jossa hän esittää kappaleen livenä klo 22.

”Kun studiossa tätä biisiä väsäsin, niin en kyllä olisi koskaan uskonut, että tällä rikotaan ennätyksiä! Suomalainen tanssikankeus on nyt selätetty. Mahtavaa olla mukana tässä proggiksessa!", Robin hehkuttaa.

Maailmanennätystä ja siihen valmistautumista seurataan Ylen suorassa, koko Suomen kattavassa jättimäisessä juhlalähetyksessä juhannusaattona 23.6. klo 17-22.15. Kyseessä on lähetysyksiköiden ja lähetyspaikkojen määrässä suurin suorana lähetettävä tuotanto, joka Suomessa on koskaan tehty!

”Ihmiset ovat olleet aivan mielettömän innoissaan yhteisistä juhannusjuhlista! Hula hulaa on tanssittu sadoilla somevideoilla pitkin kevättä ja kaikkien aikojen juhannusjuhliin on ilmoittautunut jo yli 200 tapahtumaa ja 130 000 ihmistä ympäri Suomea. Nyt katsotaan, mihin suomalaisesta yllytyshulluudesta on!”, Hulahula Suomen tuottaja Markku Mastomäki sanoo.

Maailmanennätyksestä ei tehdä Guinnessin virallista ennätystä, koska se olisi rajannut ulkopuolelle ihmisten pienimmän yksityiset juhlat.

”Me halusimme, että jokaisella on mahdollisuus osallistua tähän. Joten rikomme Guinnessin ennätyksen, mutta teemme siitä oman ennätyksemme”, Mastomäki sanoo.

Mukaan maailmanennätysjahtiin voit ilmoittautua TÄSTÄ! Katso kartalta, missä kaikkialla muualla juhlitaan ja mene mukaan tai järjestä omat maailmanennätystanssisi!

Kommentit