Hyppää pääsisältöön

Parhaita tyyppejä, vieraita maita & draamaa – Summerin kesä alkaa 5. kesäkuuta!

Summerin juontajat
Summerin Aikku, Väinö, Tume, Jooseppi ja Ani Summerin juontajat Kuva: Yle Summeri

Ensin se tärkein: Summerin kesä alkaa maanantaina 5. kesäkuuta. Kaikki Summerin jutut löytyvät Yle Areenasta sekä livenä että jälkikäteen.

Mistä legendaarisen Summerin kesä 2017 koostuu?

Parhaista tyypeistä!

Summeri
Summeri summeri

Kesällä 2017 Summeri goes live! Kesäkuussa maanantait ja perjantait Summeri live valtaa Yle Areenan ja Youtuben klo 12-13. Summerin Ani, Väinö ja Aikku vetävät livet, joissa vierailee Suomen parhaita artisteja, näyttelijöitä, tubettajia ja muita kiinnostavia tyyppejä. Kuka tahansa - eli juuri sinä - voit lähettää omat kysymyksesi vieraille Aikun vetämässä live-chatissä tai ennakkoon Summerin Whatsappissa. Mukana liveissä ovat myös Summerin Meri, Tume, Emma ja Milla, jotka häärivät ympäri Suomea ja raportoivat kiinnostavimmat jutut esimerkiksi road tripeiltä, festareilta & Joensuusta!

Tuhoamisesta!

Ani ja Väinö valtaavat Ylen verstaat ja tuhoavat turhat tavarat luovasti ja näyttävästi. Kyytiä saavat niin vanhat kännykät kuin poikien inhokkihedelmät. Sarja nähdään Yle Areenassa kesäkuussa.

Oikeista töistä!

Tume on tavannut kaikki kovimmat julkkikset ja häärännyt ympäri maailmaa, mutta miten Tume pärjää ihan oikeissa töissä, joihin todellakin pitää joskus herätä aamulla jo kello kuusi? Tume pääsee kuljettamaan ruokaa, pakkaamaan kukkasia, sukeltamaan viemäreissä – eli tekemään kaikkea sellaista, mitä normaaliin tubettajan elämään ei kuulu. Tume oikeissa töissä nähdään Yle Areenassa torstaisin koko kesän ajan.

Kaneista!

Kani
Kani Kuva: Yle/Ami Njie Summeri

Mikä olisi rauhoittavampaa kuin kahden kanin elämä? Ei mikään! Siksi Summeri lähettää ikiomaa Kani-camiä 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa koko kesäkuun ajan. Summeri-kanit elävät rauhallista elämää omakotitalon pihalla, jossa oudointa ja ärsyttävintä on kana-naapureiden kotkotus.

Ruuasta & testeistä!

Summerin juontaja Hilja
Summerin juontaja Hilja Kuva: Yle Summeri,hilja

Ani & Hilja vastaavat Summerin kesäkeittiöstä, jossa testaillaan eri reseptejä ja tehdään niin fajitasia kuin friikkipirtelöitäkin.
Summerin Milla ja Emma
Summerin Milla ja Emma Kuva: Yle/Jami Nurminen Summeri,emma ja milla testaa

Emma & Milla puolestaan ottavat tarkkaan syyniin somesta löytyvät kauneuskikat, ja testaavat toimivatko ne oikeassa elämässä. Safkasetti ja Emma & Milla testaa nähdään molemmat Yle Areenassa kesällä.

Reissaamisesta!

Summerin Aikku ja Ani reilillä
Summerin Aikku ja Ani reilillä Kuva: Yle/Ami Njie Summeri,reilillä

Heinäkuussa Ani ja Aikku reilaavat pitkin Eurooppaa kaksi viikkoa, ja heidän matkaansa voi seurata reaaliajassa Summerin instassa, snäpissä, tubessa ja Yle Areenassa. Heinäkuun puolenvälin jälkeen Yle Areenassa alkaa Reilillä - eka kertaa Euroopassa -sarja, jossa nähdään kaksikon reissumatka kokonaisuudessaan.

Huippusarjoista!

UUSI SARJA: Dude Perfect 5.6. alkaen (uusi jakso kerran päivässä)

(10 x 30') Summerin kesään saapuu miesenergiaa Cory Cottonin johdolla. Dude perfect on ryhmä rämäpäisiä kundeja, joiden päätä ei hurjatkaan stuntit huimaa ja joiden työpäivä on silkkaa hauskanpitoa. Temppuja, battleja, stuntteja ja haasteita sisältävän puolituntisen possessa vaikuttavat Tyler, Cody, Garrett, Coby ja Cory. Mukana menossa myös liuta julkkiksia. Sarja on ollut huikean suosittu kotimaassaan USA:ssa. Dude perfectin YouTube-kanavalla on 25 miljoonaa seuraajaa ja videoklipit ovat keränneet yli miljardi katselukertaa ympäri maailman. Tuottajat: Rob Dyrdek ja Shane Nickerson.

UUSI SARJA: Ready for this - kohti unelmia! 5.6. alkaen (uusi jakso kerran päivässä)

Ready for this
Ready for this summeri

(13 x 25') Australialaisessa sarjassa sydneyläinen hostelli tarjoaa turvasataman viidelle nuorelle, jotka ovat lähteneet maailmalle toteuttamaan unelmiaan. Zoe haluaa pyrkiä huippu-urheilijoiden suosimaan eliittikouluun, Dylan uhmaa vanhempiensa tahtoa ja päättää vaihtaa viulunsoiton sähkökitaraan ja enkeliäänen omaavan Avan täytyy päästä eroon ujoudestaan. Lily on pakotettu Arcadia Houseen vastoin omaa tahtoaan ja Levi on jalkapallolupaus, jonka kotiolot vaikeuttavat urheiluun paneutumista. Yhteistä näille nuorille on tahto menestyä ja matkalla tähtiin heistä muodostuu tiivis ystäväporukka. Vaikeilta päätöksiltä ei säästytä ja monen nuoren matka huipulle meinaa katketa alkumetreillä. Pääosissa: Majeda Beatty, Liam Talty, Madeleine Madden, Leonie Whyman, Aaron McGrath, Christian Byers.

UUSI SARJA: Hevostilan salaisuus 22.6. alkaen (kaksi uutta jaksoa päivässä)

Tyttö ja hevonen
Tyttö ja hevonen Summeri,hevoskartanon salaisuus

(Armans Geheimnis, 13 x 25') Uusi saksalainen draamasarja. Viisi ongelmanuorta löytää uuden kodin, uusia ystäviä ja uuden perheen, kun heidät lähetetään mystiselle maatilalle. Hevostilaan liittyy vanha kirous, joka nuorten täytyy ratkaista. Onnistuvatko he tehtävässään? Pääosissa: Sinje Irslinger, Tom Gramenz, Kaan Saha, Stephanie Amarell, Luise Befort, Francois Goeske, Oliver Konietzny.

Ja lisäksi toiveuusintoina nähdään Wolfblood, Make it pop ja World's Endin salaisuus!

Kaikki Summerin jutut löytyvät Yle Areenasta täältä.

Kommentit
 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.