Hyppää pääsisältöön

Weekend Festivalin DOME-lavan viimeiset kiinnitykset julki – mukana myös DJ:t Tensnake ja Thomas Jack

Helsingissä 4.-5. elokuuta järjestettävän Weekend Festivalin DOME-lava saa vielä muutaman vahvistuksen.

Festarimeininkiä. // Kuva: Promokuva: Weekend Festival

DOMEn viimeisinä artisteina julkaistaan nyt saksalainen tuottaja-DJ Tensnake, joka tunnetaan parhaiten Coma Cat -hitistään sekä australialais-DJ Thomas Jack, joka on tropical housen ja deep housen sanansaattaja. Lisäksi DOMEn artistikattaukseen on lisätty Kiasmos, Thastor ja Alex Nieminen.

DOME on uudenlainen konsepti, joka esittelee housen ja teknon kiinnostavimmat vaihtoehtoiset ulkomaiset ja kotimaiset artistit. Lavan isäntinä nähdään suomalaisen elektronisen musiikin pioneerit DJ Orkidea ja DJ Orion.

- Viimeisen seitsemän vuoden aikana ei Suomen klubeilla ole kulunut yhtäkään kesää, kun Tensnaken eli kotimaisittain "kymppikäärmeen" isointa hittiä Coma Catia ei olisi kuultu tanssilattioilla. Alkuvuodesta 2010 julkaistu hitti on edelleenkin kesäbileiden aatelia, ja Tensnake itsekin maailman kovimpia house- ja nudisco-tuottajia. Kun puhutaan kesäfestivaalista ja DOMEn housemmasta ja teknommasta musalinjasta, niin Tensnake jos mikä on kesäbileiden takuuvarma tanssittaja, DJ Orion kommentoi.

Weekend Festivaalilla esiintyvät DOME-lavan artistien lisäksi muun muassa Pendulum Live, The Chainsmokers, Armin van Buuren, Deadmau5, Clean Bandit, Rae Sremmurd, Alok, Cheat Codes, Dillon Francis, GTA, Sound Rush, Tungevaag & Raaban ja Valentino Khan sekä Mikael Gabriel, Teflon Brothers ja Alex Mattson.

Helsingin lisäksi järjestetään tänä kesänä Baltic Weekend Festival Viron Pärnussa 3.-5. elokuuta. YleX on tapahtuman yhteistyökumppani ja bailaa mukana Weekend Festivalilla.

Lue myös:

Bebe Rexha ja Icona Pop Weekend Festivaliin – myös yleisön suosikki Kauriinmetsästäjät kiinnitettiin

Weekend Festivalille saapuva Marshmello on suosittu mysteeri-DJ, joka ei ole paljastanut henkilöllisyyttään – sen vuoksi hän esiintyy aina vaahtokarkkina

Tällainen artisti on Sub Focus, jonka biisillä ALMA fiittaa – suosittu brittiläis-DJ on yksi kotimaansa kovimmista drum'n'bass- ja dubstep-artisteista