Hyppää pääsisältöön

Carpool Karaoke Primetime Special: James Corden Katy Perryn kuskina ja tanssitunnilla Jennifer Lopezin kanssa

Erikoisjakso Carpool Karaoke Primetime Special näyttää James Cordenin elementissään. Juontajan autokyytiin istuvat spesiaalissa Bruno Mars ja Katy Perry. Lisäksi Corden järjestää Los Angelesin kaduilla musikaalinumeron Kaunottaresta ja hirviöstä sekä osallistuu taaperoiden tanssitunnille Jennifer Lopezin kanssa. The Late Late Show with James Corden jatkuu Kakkosella ja Yle Areenassa neljän osan viikkotahdilla.

Carpool Karaoke on yksi viime vuosien menestyneimmistä videokonsepteista. Suosio on ollut niin hurjaa, että laatulehti The Guardianin jutussa mukaan ei voi puhua enää pelkästä hitistä, vaan ilmiöstä.

Miksi Carpool Karaokesta on sitten tullut niin iso juttu? Kuten The Guardianin artikkelissa todetaan, Cordenilla on puolellaan monta valttia. Juontaja saa tähdet vapautumaan huumorilla ja syvällä tietämyksellä näiden urasta. Ja vaikka Cordenilla on fanin innostus asiaan, hän osaa pitää tilanteen hallussaan muutenkin kuin vain ohjaamalla autoa.

Jos haluat katsauksen siihen, mistä Carpool Karaoken ympärille kasvaneessa hypessä on kyse, Kakkosella ja Areenassa esitettävä erikoisjakso on mainio johdanto asiaan. Ohjelmassa näytetään parhaita paloja autokaraoken taipaleelta, ja kyydissä vilahtavat mm. Madonna, Lady Gaga, Gwen Stefani ja jopa näyttelijäikonit Julia Roberts ja George Clooney. Pidemmissä klipeissä ovat mukana Bruno Mars ja Katy Perry.

Lisäksi spesiaalissa on toinen Cordenin vakionumero, katuteatteri Crosswalk Musical, johon osallistuvat tällä kertaa ison avustajajoukon ohella Dan Stevens, Josh Gad and Luke Evans.

The Late Late Show Carpool Karaoke Primetime Specialin valloittavin osio lienee silti James Cordenin ja Jennifer Lopezin tanssitunti, jonka ohjaajina toimii joukko pikkulapsia.

Kommentit

Yle TV2