Hyppää pääsisältöön

Näissä paikoissa tehdään maailmanennätystä – toimituksen TOP 5 poiminnat yksityisjuhlista

Yötöntä yötä juhlivia ihmisiä rannalla
Yötöntä yötä juhlivia ihmisiä rannalla Kuva: Shutterstock kaikkien aikojen juhannusjuhlat

Juhannusaattona 23.6. klo 22 Suomi tanssii maailmanennätyksen! Osallistua voit vaikka omasta olohuoneestasi. Ilmoita tästä oma juhannusjuhlasi ja tule mukaan tekemään kaikkien aikojen tanssimisen maailmanennätystä! Jos juhlasi on yksityinen, karttasovellus paikantaa sen kyseisen kaupungin tai kunnan keskustaan.

Mukaan on jo ilmoittautunut yli 270 tapahtumaa - kaveriporukoiden ja sukulaisten yksityisistä juhlista isoimpiin juhannusfestareihin ja matkustajalaivoihin!

Poimimme alle toimituksen mielestä viisi hauskinta ja koskettavinta yksityisjuhlaa. Lisää poimintoja on luvassa ennen juhannusta, sillä koko maa on täynnä aivan mahtavia juhannusjuhlia! Kiitos kaikille jo mukaan lähteneille. Seuraavia poimintoja odotellessa voit katsoa kartasta, mitä kaikkea Suomessa tapahtuu juhannusaattona!

1. Tervanokan noidat nokittaa
”Osallistumme kaikkien aikojen juhannusjuhlat -tapahtumaan (äiti Pirkko ja tytär Essi) tanssien telkkarista Ylen kanavalta tulevan musiikin tahdittamina ja samaa koreografiaa kaikkien muiden kanssa (tai omaa :). Tanssimista sävyttää intialainen tanssi, boogieWoogie, lindyHop, jive, salsa, fusku ja bugg.”

2. Killingholm bastubalkony hulahulabarty
”Perinteinen (13v) ohjelmallinen Jussin vietto neljän pariskunnan kesken saaressa saunaterassilla. Teemana sata lasissa! Tämän vuoden show on Hulahulaa kaikille!”

3. Kattilankallan Juhannus
”Perämeren ulkosaarella kalastajat osallistuvat hula hula -tanssiin Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi.”

4. Äänettömät tanssijat
”Haluamme osallistua tähän hienoon hankkeeseen isolla porukalla. Mutta tässä Suomen hiljaisimmassa kylässä on todettu meluhaittaa, joten aiomme osallistua siihen siten, että jokaisella on korvilla omat kuulokkeet, josta kuulee musiikin, ja tanssii sen mukaan. Harjoittelemme sitä etukäteen, joten kaikki pääsevät mukaan vaikka ei omistaisi kuulokkeita. Tässä nähdään koko kylän yhteishenki koska kaikki ovat mukana lapsista vanhuksiin kukin tanssitaidon mukaan”

5. Anna-Liisan 50 v. juhlat Tainijoella
”Siskon 50-vuotisjuhlat, aloitamme lohikeitolla ja juhlimme juhannussaunan ja yöttömän yön juhlilla jatkaen. Huipennus on Hula hula tanssi klo 22.00, johon osallistuu myös mahdollisesti Eino-pappa ja ainakin pikku-Eikka, jonka kanssa lauloimme viime juhannuksena mökkilauluja niin että Tainijoki-varsi kaikui.”

Ilmoittaudu mukaan maailmanennätykseen tästä!

Muista katsoa myös Hulahula Suomi perjantaisin klo 21 Yle TV1:ssä ja Areenassa.