Hyppää pääsisältöön

Testaa tietosi Perilliset-sarjasta

Perilliset
Perilliset Kuva: Per Arnesen Yle Fem,Carsten Bjørnlund,Mikkel Følsgaard,Trine Dyrholm,Marie Bach Hansen,Arvingerne,3. kausi

11. kesäkuuta 2017 käynnistyy tanskalaisen menestyssarjan Perilliset kolmas tuotantokausi. Oletko nähnyt sarjan aikaisempia jaksoja tai ketkä kaikki kuuluivatkaan perheeseen? Kenties muistat sarjan yksityiskohtia myöten – voisit ehkä itsekin muuttaa Grønnegaardin tilalle! Testaa tietosi sarjasta tekemällä testimme.

1. Kuka sisaruksista on vanhin?

2. Mikä Thomasin ammatti on?

3. Kuka on tehnyt taideteoksen, jonka sisarukset myyvät Kimille kakkoskauden lopussa?

4. Kuka on Melodyn biologinen äiti?

5. Mikä Frederikin ja Emilin itsemurhan tehneen isän nimi oli?

6. Missä maassa Emil oli vankilassa?

7. Mistä Frederikin ja Emilin välirikko johtui?

8. Mitä Signe halusi viljellä Grønnegaardin tilalla?

9. Mikä oli Thomaksen terveysongelmien laukaiseva tekijä?

Haluatko virkistää muistiasi lisää? Videosta näet aikaisempien kausien parhaat palat.

11. kesäkuuta 2017 starttaa sarjan kolmas kausi Yle Femmalla ja Areenassa. Areenassa jaksot julkaistaan samanaikaisesti tv-lähetysten kanssa ja jaksot ovat nähtävissä 30 päivää viimeisen jakson lähetyksen jälkeen.

 • Heath Ledger teki näyttelijäntyötä äärirajoilla – dokumentti paljastaa, miten hän loi uuden, vertahyytävän Jokerin

  Heath Ledger teki näyttelijän työtä äärirajoilla

  Nuorena kuollut Heath Ledger oli sukupolvensa lahjakkaimpia näyttelijöitä. Hänen ansionsa eivät rajoittuneet vain näyttelemiseen, vaan hän viihtyi myös kameran toisella puolella ohjaajana sekä valokuvaajana. Ledger teki yhden mieleenpainuvimmista rooleistaan elokuvassa Brokeback Mountain, joka kertoo kahden cowboyn kielletyn rakkaustarinan. Yön ritarista puolestaan muistetaan hänen vertahyytävä roolinsa Jokerina, huuliaan lipovana psykopaattina.

 • ”Lentokoneen vessa ei ole mikään tuntihuone mihin voi vaan mennä ja hoitaa homman.”

  Kysy mitä vaan ja neljä avartavaa juttutuokiota

  Kaipaako poliisi toimintaa ja kannattaako alkoholistia auttaa? Kysy mitä vaan -ohjelmassa asiantuntijat ja kokijat vastaavat kysymyksiin, joita kuulijat ovat heille esittäneet. Ohjelman avausviikolla kysymyksiin vastasivat poliisi, toipuva alkoholisti, lentoemäntä sekä pappi. Millainen kuva haastateltavista piirtyi ohjelman toimittajalle Mira Selanderille näiden tunnin tapaamisten perusteella?

 • Testaa tietosi Perilliset-sarjasta

  Mitä muistat Grønnegaardin sisaruksista?

  Kolmas ja viimeinen kausi sarjasta Perilliset alkaa pian Yle Femmalla ja Areenassa. Muistatko kuka kukin sisaruksista on, ketkä olivat heidän ystävänsä ja mitä sarjassa tähän mennessä on tapahtunut? Testaa tietosi visassamme.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua