Hyppää pääsisältöön

Little Miss Sunshine, Brokeback Mountain ja Kakkosen muut elokuvat kesällä 2017

Kakkosen elokuvia kesällä 2017 ovat mm. Little Miss Sunshine, One Chance, Brokeback Mountain ja Jätä se!
Kakkosen elokuvia kesällä 2017 ovat mm. Little Miss Sunshine, One Chance, Brokeback Mountain ja Jätä se! Kuva: Yle Yle TV2,elokuvat

Kakkosen pääelokuvapäiviä ovat kesällä maanantai ja lauantai, mutta satunnaisia esityksiä on muulloinkin. Leffoista mainittakoon kahden Oscarin draamakomedia Little Miss Sunshine, jo klassikoksi noussut Brokeback Mountain, Jennifer Aniston-Ben Affleck -raina Jätä se! ja The Late Late Show with James Corden -juontajan tähdittämä One Chance. Myös Taru sormusten herrasta -trilogia tulee vielä kerran, peräkkäisinä päivinä heinäkuun puolivälissä.

Huomioitakoon, että kesäohjelmistossa on jälleen aika paljon urheilua, mikä vaikuttaa omalta osaltaan elokuvienkin määrään. Kaikki listan leffat voi katsoa Areenassa vähintään suorana. Osa tulee sinne myös pidemmäksi aikaa. Asia kestoineen selviää kunkin nimikkeen kohdalta.

LA 10.6. klo 22.45 Kesäkaverit (12)
(Suomi 2014) Iiriksen, Karoliinan ja Eevan suunnitelmissa on huoleton kesä juhlien ja rantaelämästä nauttien, ilman stressiä ja miehiä. O: Inari Niemi. N: Iina Kuustonen, Anna Paavilainen, Minka Kuustonen. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

LA 24.6. klo 20.15 Europa Report (12)
(USA 2013) Sekä sciencen että fictionin muistava scifi-jännäri kansainvälisestä astronauttijoukosta, joka matkustaa Jupiterin kuuhun etsimään elämää ja löytää - jotain. O: Sebastián Cordero. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

MA 26.6. klo 22 Brokeback Mountain (12)
(USA 2005) Kolmella Oscarilla palkittu elokuva Wyomingin ja Texasin lakeuksilta, kahden cowboyn kielletystä rakkaustarinasta, joka kestää läpi vuosien. O: Ang Lee. N: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 1.7. klo 20 Sydän kolmantena jalkana (12)
(Leatherheads, USA 2008) Romanttinen komedia 1920­luvun amerikkalaisesta jalkapallojoukkueesta, joka etsii pelastusta maineikkaasta sankaripelaajasta. O: George Clooney. N: Renée Zellweger, George Clooney, John Krasinski.

LA 1.7. klo 22.45 Hamlet 2 (12)
(USA 2008) Komedia epäonnistuneesta näyttelijästä ja vielä huonommasta arizonalaisen lukion draamaopettajasta, joka päättää luoda jatko-osan Shakespearen Hamletille. O: Andrew Fleming. N: Steve Coogan, Catherine Keener. Elokuva katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

MA 3.7. klo 22 Jätä se! (7)
(He's Just Not That Into You, USA 2009) Komedia sinkuista, jotka yrittävät tulkita vastakkaisen sukupuolen signaaleja ihmissuhteissaan. O: Ken Kwapis. N: Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Ben Affleck, Drew Barrymore. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 8.7. klo 20 Amerikan presidentti (S)
(The American President, USA 1995) Romanttinen komedia maailman mahtavimman miehen oikeudesta yksityisyyteen ja romansseihin. O: Rob Reiner. N: Michael Douglas, Annette Bening, Martin Sheen, Michael J. Fox.

LA 8.7. klo 22.45 Muhammad Alin Suurin ottelu (7)
(Muhammad Ali's Greatest Fight, USA 2013) Nyrkkeilijälegendan tärkein taistelu käytiinkin USA:n oikeuslaitosta vastaan Nixonin ja Vietnamin sodan aikaan. O: Stephen Frears. N: Christopher Plummer, Frank Langella. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

MA 10.7. klo 22 One Chance (12)
(Britannia 2013) Hauska ja lämminhenkinen tositarina ujosta walesiläisestä kännykkäkauppiaasta, joka nousee tähdeksi laulamalla oopperaa television kykyjenetsintä-kilpailussa. O: David Frankel. N: James Corden. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 15.7. klo 20 Little Miss Sunshine (12)
(USA 2006) Kahdella Oscarilla palkittu komedia perheestä, joka lähtevät pikkubussilla kohti Kaliforniaa viedäkseen tyttärensä kauneuskisojen finaaliin. N: Greg Kinnear, Steve Carell, Toni Collette, Abigail Breslin.

MA 31.7. klo 22 Rakkautta Manhattanilla (12)
(Griffin & Phoenix, USA 2006) Lämmin, koskettava rakkaustarina Manhattanilla asuvasta eronneesta miehestä, joka löytää vihdoin sen oikean - mutta tekeekö sen liian myöhään? O: Ed Stone. N: Amanda Peet, Dermot Mulroney. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 5.8. klo 19.10 Arvoituksia arkussa (7)
(Death at the Funeral/Englanti 2007) Mustan huumorin sävyttämä brittifarssi hautajaisista, jonka aikana perhesalaisuudet alkavat paljastua johtaen aina vain pahempaan kaaokseen. O: Frank Oz. N: Matthew MacFadyen. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 12.8. klo 19.05 Holy Rollers (12)
(USA 2010) Brooklynissä naiset, raha, rolexit ja kansainvälinen huumekauppa houkuttelevat nuoria miehiä - jopa ortodoksijuutalaista Samia. Tosipohjainen draamakomedia. O: Kevin Asch. N: Jesse Eisenberg, Justin Bartha. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

TO 17.8. klo 19 Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit (12)
(The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, Uusi-Seelanti 2001) Ensimmäinen osa Peter Jacksonin trilogiaa J. R .R. Tolkienin rakastetusta fantasiaromaanista. Sormuksen seurue lähtee vaaralliselle vaellukselleen. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

PE 18.8. klo 19 Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia (12)
(The Lord of the Rings: The Two Towers, Uusi-Seelanti 2002) Sormuksen seurue on hajonnut ja eloonjääneet jatkavat vaarallisia seikkailujaan pitkin Keski-Maata sotien ja valtataistelujen laajentuessa. O: Peter Jackson. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 19.8. klo 19.10 Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu (12)
(The Lord of the Rings: The Return of the King, Uusi-Seelanti 2003) Peräti 11 Oscarilla palkittu Tolkien-trilogian päätös. Frodo ja Sam lähestyvät Tuomiovuorta samalla kun Keski-Maan armeijat kohtaavat. O: Peter Jackson. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 26.8. klo 19.50 Semi-Pro (12)
(USA 2007) Hillitön komedia hunajaiselta 1970­luvulta missä koripallojoukkue tähtipelaajineen yrittää pysyä funkin tahdissa ja NBA­liigassa. O: Kent Alterman. N: Will Ferrell, Woody Harrelson, André Benjamin. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

Kommentit

Yle TV2