Hyppää pääsisältöön

Ystäväni hevosen Instagram-vinkit

Ystäväni Hevonen
Ystäväni Hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

Instagramin kautta voi helposti seurata muiden hevosihmisten elämää. Jos tallille pääsee vain kerran viikossa, hevosikävää voi lievittää monilla toinen toistaan ihanammilla kuvilla ja videoilla. Ystäväni hevonen listasi muutamia inspiroivia suosikkitilejä. Seuraatko jo näitä kaikkia?

Instagramista saa paljon inspiraatiota ja motivaatiota omaan harrastukseen. Lisäksi voi löytää uusia ystäviä, keskustella itselle tärkeistä aiheista sekä jakaa kokemuksia.

@aadalatti

Suositulla tilillä voi seurata tavoitteellisesti ratsastusta harrastavan Aadan arkea. Hevoselämä ei ole pelkkiä kauniita kuvia ja Aada kertookin tilillään niin onnistumisista kuin epäonnistumisistakin.

@tuhmaponi

Kisaponi Vantun ja omistaja Marin treenaamista on kiehtovaa seurata. Vanttu on valloittava ja inspiroiva poni, eikä kuvien perusteella vaikuta yhtään niin tuhmalta.

@ajkontio

Inspiraatiota tavoitteelliseen ratsastukseen saa seuraamalla suomalaisia menestyjiä, kuten Anna-Julia Kontiota.

Ystäväni Hevonen
Ystäväni Hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen
Ystäväni Hevonen
Ystäväni Hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen

@lillivoitto

Tilillä seurataan Voitto-nimisen hevosen, sekä Lilli-ponin elämää. Ilmeikkäät hevoset saavat seuraajat sekä herkistymään että nauramaan.

@riiho.equestrian

Jos tykkäät eläimistä, tätä tiliä kannattaa seurata! Ihanien hevosten ja ponien lisäksi kuvissa vierailevat myös kissat, koirat, kanit ja karitsat.

@ravenite

Jos kaipaat unelmakuvia hevosista, tämä tili on sinun juttusi. Valokuvaaja Kajsan kuvat ovat uskomattoman kauniita, melkein kuin sadusta tai unesta.

@the.equine.enthusiast

Tarunhohtoisia kuvia, jotka ovat jo aika kaukana tavallisesta hevoselämästä. Välillä on kutienkin ihanaa haaveilla ja vaan ihastella hevosten uskomatonta kauneutta.

@runblameless

Paolan ja arabialaihevosten Lippizan ja Mayan arki on täynnä vauhdikkaita ja sekä tunnelmallisia hetkiä luonnon äärellä.

@lenafurberg

Tykkäätkö piirtämisesä? Kaipaatko inspiraatiota? Lena Fufberg piirtää hauskoja sarjakuvia sekä kauniita muotokuvia hevosista. Mukana ovat niin ponit kuin yksisarvisetkin!

@1itscrunchtime1

Supersuositulla tilillä Hannah kouluttaa miniatyyrihevosia. Tämän pienemmäksi tai söpömmäksi eivät hevoset voi mennä!

Ystäväni Hevonen
Ystäväni Hevonen Kuva: Emmi Kähkönen ystäväni hevonen
 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.