Hyppää pääsisältöön

Vastavirtaan – irlantilaisen jännityssarjan rikosetsivä jatkaa isänsä jälkiä

Ylikonstaapeli Driscoll palaa Dublinista synnyinseudulleen jatkamaan isänsä työtä.
Ylikonstaapeli Jack Driscoll (Owen McDonnell) palaa Dublinista kotiseudulleen. Ylikonstaapeli Driscoll palaa Dublinista synnyinseudulleen jatkamaan isänsä työtä. yle tv1

TV1 lauantaisin 14.3. - 18.4.2020 klo 23.00 - 23.55 (1. - 3. kaudet), Areenassa

Konstaapeli Jack Driscoll palaa Dublinista kotiseuduilleen Irlannin länsirannikolle. Hän aikoo jatkaa eläkkeelle jäävän isänsä työtä kylän poliisina.

Rauhallisen maalaisidyllin sijaan edessä onkin matka pimeyden ytimeen. Connemaran rannikko on merituulten tuivertamaa karua seutua, jossa on eletty aina omien sääntöjen mukaan.

Ykkönen esittää uusintana irtlantilaisen jännityssarjan Vastavirtaan (12) kolmen tuotantokauden tarinat sekä neljännen kauden kolme tarinaa. Pääroolissa nähdään Owen McDonnell.

Koko kylä vaikenee

Kun rannalla seisovasta asuntovaunusta löytyy naisen ruumis, jota kukaan ei myönnä tuntevansa, Jack huomaa, kuinka vähän hän tunteekaan kotiseutuaan ja sen ihmisiä.

Vaikka vastassa on vaikenemisen muuri, Jack ei jätä kiveäkään kääntämättä. Samalla hän joutuu tekemään synkän matkan omaan sisimpäänsä.

Pääosissa nähdään Iain McElhinney, Laura Brady, Ruth McCabe ja David Herlihy.

Single-Handed. Ohjaus: Colin McCarthy. Idea ja käsikirjoitus: Rob Pursey ja Barry Simner. Musiikki: Paul McDonnell. Tuotanto: RTÉ/Touchpaper, Irlanti 2007 - 2010. Draamasarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2017.

Keskustele